Επίσκεψη κλιμακίου της αιμοδοσίας του Νοσοκομείου του Ερυθρού Σταυρού στην Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης

Συγκινητικές και ανεπανάληπτες στιγμές

  • Τρίτη, 11 Μαΐου, 2021 - 12:25

Χθες το πρωί στα γραφεία της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης, καλωσορίσαμε το κλιμάκιο της αιμοδοσίας του Νοσοκομείου του Ερυθρού Σταυρού, που επικεφαλής του είναι ο Διευθυντής και γνωστός πια σε όλους μας, Γιώργος Μπόλλας.

Η συγκίνηση και η χαρά ήταν αποτυπωμένη στα πρόσωπα όλων όσων συμμετείχαν στη συνάντηση αυτή και αυτό κορυφώθηκε και στις τοποθετήσεις αυτών που πήραν το λόγο.  Όλοι τους περιέγραψαν την  μέχρι σήμερα πορεία της Τράπεζάς μας που είναι γεμάτη από αγωνία , δουλειά και ικανοποίηση με την προσφορά των εθελοντών αιμοδοτών, να δίνουν πάντα το παρόν τους και απλόχερα να προσφέρουν ζωή από τη ζωή τους.

Ο κ. Μπόλλας και η κ. Μαμζέρη Διευθύντρια Βιοπαθολογίας ΕΣΥ του ΓΝΘ, αναφέρθηκαν στο σπουδαίο ρόλο που έπαιξε και εξακολουθεί να παίζει η Τράπεζα αίματος Σαντορίνης, στο κεφάλαιο που λέγεται Αιμοδοσία και ιδιαίτερα στο Νοσοκομείο μας.  Ορθά συμφώνησαν με την κ. Πολίτη , επίκ. καθηγήτρια αιματολογίας , που δήλωσε πρόσφατα ότι η αιμοδοσία Σαντορίνης κατατάσσεται πρώτη στην Ελλάδα και ανάμεσα στις πρώτες καλύτερες αιμοδοσίες στην Ευρώπη.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου που ήταν παρών, συγκινημένος  με πολύ γλαφυρό τρόπο δήλωσε το πόσο αγγίζουν αυτές οι εκδηλώσεις προσφοράς,  τη ψυχή όλων μας.

 Τη λιτή εκδήλωση άνοιξε και έκλεισε η Μαρία Αργυρού , που στην ομιλία της έκανε αναφορά στην 3οχρονη πορεία της αιμοδοσίας στη Σαντορίνη και ευχαρίστησε ιδιαίτερα και συνεχάρη τους αιμοδότες της Σαντορίνης και Θηρασιάς,  αφού χωρίς αυτούς δεν θα είχε συντελεστεί αυτό το έργο.

Στο τέλος , αφού δοκίμασαν  τα εδέσματα των κυριών που συμμετέχουν στη διοργάνωση των αιμοδοσιών , φωτογραφήθηκαν με τα μπλουζάκια που έφεραν το σήμα της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης.

Μετά το χθεσινό ικανοποιητικό αποτέλεσμα στην Οία , συνεχίζουμε σήμερα στο

                                          Μπελλώνειο  από τις 9-13 και   17- 21 . 

 

Καλούμε παλιούς και νέους αιμοδότες να μην λείψουν από αυτό το πανηγύρι αγάπης,  που θα πραγματοποιείται μέχρι και την Κυριακή στο νησί μας