Το… μυστήριο με τα κατευθυντήρια βέλη

  • Τρίτη, 12 Οκτωβρίου, 2021 - 06:14

Καμία εκ των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και της ΔΕΥΑ Σύρου, δεν έχει ενημέρωση, σχετικά με τα κατευθυντήρια βέλη, που έχουν σημανθεί με κίτρινη μπογιά στο πεζοδρόμιο έναντι της εισόδου του Αυτόνομου Σταθμού Παραγωγής της ΔΕΗ στη Σύρο.

Κίτρινα βέλη, με κατεύθυνση από Μάννα προς Ερμούπολη, εμφανίστηκαν στο πεζοδρόμιο της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, στο ύψος του Λαδόπουλου, τα οποία οδηγούν έως το μικρό ρέμα, που βρίσκεται πλησίον της στάσης του λεωφορείου.

Σε ερώτηση των συντακτών της εφημερίδας, όσον αφορά στο ποιος έχει προχωρήσει στην σήμανση με βέλη επάνω στο τσιμέντο του πεζοδρομίου και ακριβώς κάτω από τις προστατευτικές μεταλλικές κατασκευές που βρίσκονται στο σημείο, ούτε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, ούτε οι εκπρόσωποι της ΔΕΥΑ Σύρου, γνώριζαν την προέλευση αλλά και τον λόγο ύπαρξης των συγκεκριμένων βελών.

Παρ’ όλα αυτά και δεδομένου, ότι πρόκειται για ελαιόχρωμα και όχι για αφαιρούμενη σήμανση (όπως π.χ. αυτοκόλλητο) οποιοσδήποτε φορέας ή ιδιώτης έχει προχωρήσει στην συγκεκριμένη παρέμβαση, οφείλει είτε να ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, είτε να προχωρήσει στην αφαίρεση της… μυστηριώδους «εικαστικής» παρέμβασης.