Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Σαντορίνη

  • Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου, 2022 - 13:35

Η Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας γνωστοποιεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή Κατοικίες και συγκεκριμένα, σε απόσταση 200μ. από το Santorini Camping, λόγω απαραίτητων εργασιών, στα πλαίσια νέων συνδέσεων ύδρευσης στο δίκτυο της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνεται ανά ρεύμα και ανά διαστήματα και θα ρυθμίζεται από το προσωπικό της Επιχείρησης.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, από τις 8.00 π. μ. έως και τις 14.00 μ.μ.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση για την προσωρινή ενόχληση.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Μεσαριάς

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Μεσαριάς και συγκεκριμένα από το ύψος του καταστήματος «Κωτσόβολος» έως και το κατάστημα
ηλεκτρικών ειδών «Τριανταφύλλου», λόγω απαραίτητων εργασιών νέων συνδέσεων στο δίκτυο Ύδρευσης Αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, από τις 8.00 π.μ. έως και 13.00 μ.μ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Μονολίθου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Μονολίθου, και
συγκεκριμένα στην παραλιακή οδό Μονολίθου, στο ύψος της εισόδου της παραλίας του Μονολίθου, λόγω απαραίτητων εργασιών κατασκευής αντλιοστασίου λυμάτων, στα πλαίσια του έργου της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. με τίτλο «Αποχέτευση οικισμών Αγ. Παρασκευής και Μονολίθου
Θήρας».

Κατά τη διάρκεια των εργασιών ενδέχεται να γίνει περιοδική διακοπή της κυκλοφορίας, η οποία θα ρυθμίζεται από το προσωπικό της ανάδοχης εταιρείας.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου, από τις 8.00 π. μ. έως και τις 16.00 μ.μ.

Ετικέτες: