Η Κάριτας φέρνει το μήνυμα των Χριστουγέννων

Το παζάρι της Κάριτας, διοργανώνεται δύο φορές το χρόνο, την περίοδο του Πάσχα και των Χριστουγέννων, και σκοπός του είναι η παροχή βοήθειας σε συνανθρώπους μας, που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που όλοι βιώνουμε. Φέτος, με τα νοικοκυριά να έχουν δεχτεί ισχυρό οικονομικό πλήγμα από την ενεργειακή κρίση που έφερε σοβαρές ανατιμήσεις σε βασικά είδη ανάγκης, το έργο της Κάριτας είναι πιο σημαντικό και χρήσιμο από ποτέ.

Χθες, η Κάριτας άνοιξε τις πόρτες της σε όλους τους πολίτες της Σύρου για το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο bazaar στο οποίο μπορεί κανείς να βρει σε απίθανα χαμηλές τιμές (ακόμα και δωρεάν), ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, κοσμήματα, λευκά είδη, είδη οικιακής χρήσης, βινύλια, παιδικά βιβλία και πολλά ακόμα είδη σε άριστη κατάσταση.

Οι εθελοντές της Κάριτας, που προετοίμαζαν όλο το προηγούμενο διάστημα το υλικό του bazaar, από χθες υποδέχονται τον κόσμο και προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους, ενώ από την πρώτη ημέρα οι χώροι του παζαριού γέμισαν κόσμο που επωφελήθηκε των χαμηλών τιμών για να αγοράσει χρήσιμα είδη για το σπίτι του ή δώρα εν όψει των εορτών, συνεισφέροντας ταυτόχρονα στο φιλανθρωπικό έργο της Κάριτας, εφόσον σκοπός του παζαριού είναι η ενίσχυση του ταμείου της για την παροχή βοήθειας σε άπορους συνανθρώπους μας.

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar θα λειτουργεί από 30/11 έως 03/12, μεταξύ 09:00 π.μ. - 18:00 μ.μ., στους χώρους της Κάριτας (απέναντι από το Νοσοκομείο).