Μύκονος: 34χρονος πίσω από την απόπειρα ανθρωποκτονίας 44χρονου

Πώς συνδέεται με τον ξυλοδαρμό του αρχαιολόγου της Μυκόνου, Μανώλη Ψαρρού
  • Δευτέρα, 3 Ιουλίου, 2023 - 16:35

Ως δράστης απόπειρας ανθρωποκτονίας στη Μύκονο ταυτοποιήθηκε ο 34χρονος που συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (25/6) στη Λεωφόρο Κηφισού, στα Πατήσια, ύστερα από καταδίωξη που ξεκίνησε από εμπορικό κέντρο στην Αθήνα.

Tις βραδινές ώρες της 21ης Σεπτεμβρίου του 2020, στην περιοχή Τούρλο της Μυκόνου, ο κατηγορούμενος φέρεται να επιτέθηκε με σιδερένιο λοστό σε 44χρονο την ώρα που αυτός αποβιβαζόταν από το αυτοκίνητό του, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματος.

Το προανακριτικό υλικό που συλλέχθηκε θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου προκειμένου να συσχετιστεί με την αρχική δικογραφία που είχε σχηματιστεί από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου εις βάρος του 34χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε γράψει την περασμένη Πέμπτη (29/6) η «Καθημερινή», τόσο ο 34χρονος όσο και ένας 24χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν έπειτα από καταδίωξη στην Αθήνα, απασχόλησαν προσφάτως τις εισαγγελικές αρχές και την Ασφάλεια Αττικής ύστερα από αναφορές που τους ενέπλεκαν με την επίθεση στον αρχαιολόγο της Μυκόνου, Μανώλη Ψαρρό, που είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού κοντά στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

 

Πηγή: kathimerini.gr