Κοζάνη: 20χρονος έκλεβε συστηματικά ελαιόλαδο από σούπερ μάρκετ

  • Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2024 - 10:20

Στα χέρια αστυνομικών στην Κοζάνη έπεσε ένας 20χρονος που κατηγορείται ότι έκλεβε συστηματικά ελαιόλαδο από τα ράφια σούπερ μάρκετ…

Το έκανε σύστημα στην Κοζάνη και όπως φαίνεται από κάποια στιγμή και μετά, πίστεψε ότι είχε βρει τον ιδανικό τρόπο, να έχει δωρεάν ελαιόλαδο. Πρωταγωνιστής ένας 20χρονος που συνελήφθη, με τους αστυνομικούς να ρίχνουν φως στη δράση του. Πάντα έβρισκε τρόπο να μπαίνει σαν πελάτης στα σούπερ μάρκετ και να βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία, για να βουτήξει τις συσκευασίες που έβαζε στο μάτι. Την τελευταία φορά όμως ατύχησε. Οι υπάλληλοι που τον είχαν «σταμπάρει» παρακολουθούσαν τις κινήσεις που έκανε και δεν τον άφησαν να διαφύγει. Στο κατάστημα έφτασαν ταχύτατα αστυνομικοί, που του πέρασαν χειροπέδες.

Το απόγευμα του Σαββάτου 23 Μαρτίου, συνελήφθη στην Κοζάνη, ένας 20χρονος για κλοπή δοχείων με ελαιόλαδο από σούπερ μάρκετ. Παράλληλα, εξιχνιάσθηκαν ακόμη δύο περιπτώσεις κλοπής ελαιολάδου που σημειώθηκαν σε προγενέστερο χρονικό διάστημα από τον ίδιο, σε υποκαταστήματα της ίδιας αλυσίδας στην Κοζάνη.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο, ο φερόμενος ως δράστης μπήκε ως πελάτης σε κατάστημα σούπερ μάρκετ στην Κοζάνη και αφαίρεσε 4 δοχεία με ελαιόλαδο των δύο λίτρων το καθένα, χωρίς να καταβάλει το χρηματικό αντίτιμο των 85 ευρώ.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι, ο 20χρονος την περασμένη Τρίτη 19 Μαρτίου του 2024 αφαίρεσε από το ίδιο κατάστημα 3 δοχεία των δύο λίτρων το καθένα, ενώ στις 16 του μήνα, από υποκατάστημα της ίδιας αλυσίδας, αφαίρεσε 3 δοχεία με ελαιόλαδο των δύο λίτρων το καθένα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Πηγή:newsit.gr

Ετικέτες: