Απείρου κάλλους…μπαλώματα

“Ανώμαλος δρόμος” τείνει να καταστεί το οδόστρωμα για τα οχήματα και τα δίκυκλα σε αρκετά σημεία των κεντρικών οδών της Ερμούπολης, αφού οι κατά τόπους παρεμβάσεις σε λακκούβες, αποδεικνύονται απλά μπαλώματα, που τις περισσότερες φορές δημιουργούν μεγαλύτερη ανομοιομορφία.

Μπορεί σε γενικές γραμμές κάποιες μεγάλες επιφάνειες των δρόμων να διατηρούνται σε σχετικά καλό επίπεδο, ωστόσο κυρίως το πρόσφατο χρονικό διάστημα δεν είναι λίγα τα σημεία στα οποία έχουν παρατηρηθεί μεγάλες λακκούβες οι οποίες παρέμεναν μέχρι τώρα, ως είχαν. Πλέον διαπιστώνεται έντονα πως επιχειρείται η αποκατάστασή τους με τη ρίψη πίσσας, η οποία όπως φαίνεται από το φωτογραφικό υλικό όμως, πραγματοποιείται με προχειρότητα και αποσπασματικά, δημιουργώντας νέες ανομοιομορφίες στο οδόστρωμα, εκτός από την κάκιστη εικόνα που αποκτά αυτό. Σε αρκετά σημεία μάλιστα, τα... μπαλώματα φαίνεται να γίνονται πρωί ή μεσημέρι αφού στο φως της ημέρας και καθώς δεν υπάρχουν προστατευτικά σήματα ώστε να αποτρέπεται η διέλευση των οχημάτων και των δικύκλων μέχρι η πίσσα να στεγνώσει, από τα συγκεκριμένα κομμάτια παρασύρεται μέρος αυτής και οι διορθωτικές παρεμβάσεις μοιάζουν να αποτελούν εν τέλει... μία τρύπα στο νερό.

Σημειώνεται πως εντονότερα όσα προαναφέρονται παρατηρούνται στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και κυρίως στο τμήμα μεταξύ του Αθλητικού Κέντρου έως και το Καρνάγιο.

Ετικέτες: