Σε κακή κατάσταση παιδική χαρά και πύργος ναυαγοσώστη στην Αζόλιμνο

Παιδικός... κίνδυνος(;)

Σκηνικό εγκατάλειψης στην βορειότερη προκυμαία της παραλίας της Αζολίμνου, όπου βρίσκεται η μικρή παιδική χαρά και ο πύργος του ναυαγοσώστη.

Επικίνδυνη φαίνεται να είναι η κατάσταση του ναυαγοσωστικού πύργου στην παραλία της Αζολίμνου, καθώς η ξύλινη κατασκευή επί αρκετό χρονικό διάστημα δεν έχει συντηρηθεί και αρκετά κομμάτια έχουν σκουριάσει, έχουν φθαρεί ή έχουν αποκοπεί.

Παράλληλα, τα όργανα της παιδικής χαράς, η τσουλήθρα και ο μύλος, επίσης δεν δείχνουν να έχουν λάβει την απαραίτητη φροντίδα, δημιουργώντας κατ’αυτόν τον τρόπο ένα εξαιρετικά ακατάλληλο περιβάλλον, τόσο για τους μικρούς, όσο και για τους μεγαλύτερους επισκέπτες, οι οποίοι είναι ουκ ολίγοι, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, δεδομένου πως στο σημείο δραστηριοποιείται επιχείρηση εστίασης.

Στην τελευταία συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Μάννα, τέθηκε το θέμα της κατάστασης των παιδικών χαρών, παρ’όλα αυτά, στη συγκεκριμένη περίπτωση, τίθενται κωλύματα, καθώς στην παρούσα φάση, το Λιμενικό Ταμείο, στο οποίο ανήκει η περιοχή, προετοιμάζει μελέτη για την ανάπλαση της παραλίας της Αζολίμνου και η Κοινότητα αναμένει μέσα από αυτή, να υπάρξουν οι απαραίτητες βελτιώσεις και στην παιδική χαρά.

Όσον αφορά στον πύργο του ναυαγοσώστη, ο πρόεδρος της Κοινότητας, κ. Μαραγκός, τονίζει ότι οι απαραίτητες επισκευές για την ασφάλεια των πολιτών, σε συνεργασία πάντα με το Λιμενικό Ταμείο, θα δρομολογηθούν άμεσα, ώστε να έχουν τελειώσει πριν το καλοκαίρι.

Ετικέτες: