Ο κακός καιρός φαίνεται να… «ωθεί» στην παραβατικότητα τους οδηγούς της Σύρου

Βροχή... προστίμων

Με την πρώτη εμφάνιση της κακοκαιρίας, οι κεντρικοί δρόμοι της Ερμούπολης «πλημμύρισαν» από παρανόμως σταθμευμένα οχήματα, που προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Πιο συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες στους δρόμους, οι οποίοι περιβάλλουν την πλατεία Μιαούλη και κυρίως στην οδό Γ. Γεννηματά, όπου υπάρχει στάση της αστικής συγκοινωνίας. Τα σταθμευμένα αυτοκίνητα στο συγκεκριμένο σημείο, αφενός εμποδίζουν την ομαλή διέλευση των οχημάτων και αφετέρου καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη την προσέγγιση του Mini Bus στη στάση, υπό το σκέπαστρο της οποίας συγκεντρώνεται ο κόσμος, προκειμένου να περιμένει το μικρό λεωφορείο.

Μεγάλο αριθμό παράνομα σταθμευμένων οχημάτων, συναντά επίσης κανείς όταν οι καιρικές συνθήκες είναι άσχημες, στην Ακτή Πέτρου Ράλλη, εκατέρωθεν του δρόμου, καθ’όλο το μήκος του, αλλά και πάνω στις σεσημασμένες λωρίδες για πεζούς.

Οι άντρες του Αστυνομικού Τμήματος και του Λιμενικού Σώματος Ερμούπολης έσπευσαν στα σημεία με το μεγαλύτερο πρόβλημα, μοιράζοντας... «βροχή» τα πρόστιμα στους παραβάτες οδηγούς.