Δύο πτήσεις της Sky Express από Σύρο λόγω καιρού

  • Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου, 2017 - 16:50

Με δύο διαδοχικές πτήσεις εξυπηρέτησε η Sky Epxress το επιβατικό κοινό του Σαββάτου από Σύρο για Αθήνα, λαμβάνοντας τη σχετική απόφαση με δεδομένη την επιδείνωση των καιρικών συνθηκών τόσο στην Αθήνα, όσο όμως και στη Σύρο όπως αυτή σταδιακά εξελίσσεται.

Συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρεία αξιολόγησε χρήσιμο να μεταφέρει σήμερα το μεσημέρι τους επιβάτες από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων προς το αεροδρόμιο της Αθήνας πραγματοποιώντας δύο δρομολόγια, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ενδεχόμενη ταλαιπωρία από το σύνολο των επιβατών σε μία πτήση.

Ως εκ τούτου, το αεροπλάνο αναχώρησε αρχικά με τους επιβάτες που είχαν εισιτήρια και “κλεισμένες” ανταποκρίσεις αμέσως μετά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο της Αθήνας, ανάμεσα στους οποίους και η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, ενώ ακολούθησαν οι υπόλοιποι επιβάτες.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως, το αεροπλάνο εκτέλεσε άμεσα τη δεύτερη πτήση και ήδη το σύνολο των επιβατών – που ενημερώθηκε για την απόφαση της αεροπορικής εταιρείας – έχει μεταφερθεί στην Αθήνα.

Σημειώνεται πως, τα παραπάνω αποτελούν την επίσημη θέση της Sky Express και του γραφείου Τύπου της, όπως αυτά αναφέρθηκαν στην “Κοινή Γνώμη”, η οποία ως όφειλε προς έγκυρη ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας και όσων εξέφρασαν ανησυχία και παράπονα, ήρθε σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους.

 

Ετικέτες: