Κλάδεμα δέντρων στο ΑΚΔΕ και στην αυλή του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου πλησίον του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης

Φροντίδα και περιποίηση πρασίνου

Στη φροντίδα των δέντρων και του πρασίνου σε όλο το νησί προχωρά σταδιακά η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, με τις σχετικές εργασίες να “απλώνονται” σε κεντρικούς δρόμους, σε πλατείες, σε αυλές σχολείων, καθώς και στο Αθλητικό Κέντρο.

Στο σημερινό φωτογραφικό υλικό αποτυπώνονται οι εργασίες κλαδέματος που έγιναν στον εσωτερικό χώρο του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου και συγκεκριμένα πλησίον της νέας παιδικής χαράς που διαμορφώθηκε για τα παιδιά, με σκοπό την ανάδειξη της περιοχής, αλλά και την ασφάλεια των χρηστών της, μόλις αυτή δοθεί στο κοινό.

Επιπλέον, διακρίνονται αντίστοιχες εργασίες στην αυλή του παιδικού σταθμού και του νηπιαγωγείου της οδού Κ. Μαρούλη, πλησίον του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης, προκειμένου να αποφευχθεί ατύχημα από πτώση κλαδιού. Υπενθυμίζεται ότι τα συγκεκριμένα δέντρα (πεύκα και ευκάλυπτος) είχαν “γιγαντωθεί” σημαντικά.