Κοινότητα Μάννα

Καθαρισμός ρέματος στη χωρική αρμοδιότητα του Μάννα

  • Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου, 2020 - 13:07

Μετά από τεσσάρων εβδομάδων εντατικής εργασίας και σε πολλά σημεία δύσκολης παρέμβασης λόγω στενότητας χώρου, ένα από τα μεγαλύτερα ρέματα του νησιού μας, ο Ρόπακας  παραδόθηκε καθαρός σε όλο του το μήκος, στους κατοίκους της Κοινότητά μας, που αρκετοί από αυτούς τον χρησιμοποιούν ως τον μοναδικό τρόπο προσέγγισης στα  χωράφια και θερμοκήπια τους και σε όσους είναι λάτρεις του περιπάτου σε φυσικό περιβάλλον.

Για άλλη μία φορά η Κοινότητά μας εννοείται με τους πόρους που της παρείχε η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, αξίωσε και πέτυχε να παράσχει ασφάλεια στους πολίτες, μιας και ο μη καθαρισμός αυτού του μεγάλου ρεύματος θα εγκυμονούσε μεγάλους κινδύνους σε περιουσίες και ανθρώπινες ζωές.

Ως πρόεδρος μεταφέρω τα ευχαριστήρια όλων των μελών του Δ.Σ. της Κοινότητας Μάννα, προς τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γεώργιο Λεονταρίτη που παρέκαμψε πολλές γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και έδωσε προτεραιότητα στο έντονο αίτημά μας για τον καθαρισμό του Ρόπακα και στον κ. Ιωάννη Μάστορη, υπάλληλο της Περιφέρειας υπεύθυνο για τα ρέματα που περπάτησε μαζί μου τον Ρόπακα από την αρχή του έως την εκβολή του στο λιμάνι και καθοδηγούσε τις εργασίες.