Παρέμβαση της δημοτικής συμβούλου, Ρ. Ξανθάκη για την παιδική χαρά του Φοίνικα

Χωρίς ηλεκτροφωτισμό για ένα έτος

Να υπάρξει μέριμνα για τον ηλεκτροφωτισμό της παιδικής χαράς του Φοίνικα, από την πλευρά της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, ζήτησε με παρέμβασή της στο Δημοτικό Συμβούλιο, η Ρόζα Ξανθάκη.

Συγκεκριμένα, η δημοτική σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης τόνισε πως αν κι έχει παρέλθει ένα έτος από το διάστημα της ολοκλήρωσης της παιδικής χαράς στο χωριό του Φοίνικα, ωστόσο, μέχρι σήμερα, δεν έχει εξασφαλιστεί ο φωτισμός του χώρου.

Αν και – όπως πρόσθεσε -, σήμερα διανύουμε την περίοδο του lockdown λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και απαγορεύεται η πρόσβαση στις παιδικές χαρές, ωστόσο, πρότεινε να αξιοποιηθεί αυτό το διάστημα για την τακτοποίηση της ανωτέρω εκκρεμότητας, προκειμένου όταν τα παιδιά έρθει η στιγμή που θα επιτραπεί να επιστρέψουν, να λειτουργεί ο χώρος κανονικά και να παρέχεται ασφάλεια τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

Σύμφωνα με όσα έχουν αναφερθεί από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Μηνά Αληφραγκή, όλες οι ενέργειες έχουν προγραμματισθεί να γίνουν, μετά την έγκριση του προϋπολογισμού.