Νέο αίτημα της Κοινότητας Ερμούπολης προς τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης

Βραδινές “παγίδες” στον δρόμο πλησίον της πλατείας Μουστακλή

Βελτιώσεις στον δρόμο που οδηγεί στην πλατεία Μουστακλή ζητά επιτακτικά η Κοινότητα Ερμούπολης, στο πλαίσιο της προώθησης των αιτημάτων της για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2022, του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Ειδικότερα, όσον αφορά τις περιοχές ευθύνης της, η Κοινότητα φροντίζει να επιμένει σε συγκεκριμένα θέματα έως ότου η Τεχνική Υπηρεσία ανταποκριθεί, καθώς συνδέονται άμεσα με την ασφάλεια στις καθημερινές μετακινήσεις των πολιτών.

Ένα εξ αυτών των θεμάτων είναι ο δρόμος που φθάνει στην παιδική χαρά της περιοχής (όπισθεν Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου), ο οποίος έχει πολλές ανομοιομορφίες, λακκούβες αλλά και τμήματα που έχουν αποκολληθεί από την επίστρωσή του.

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να τραυματίζονται κάποιες φορές και δη τις βραδινές ώρες, πεζοί συμπολίτες μας που κατοικούν στην περιοχή, ενώ έχουν υπάρξει και περιπτώσεις πτώσεων οδηγών δικύκλων που διέρχονται από το σημείο.

Η τσιμεντόστρωση αλλά παράλληλα και η απόξεση του δρόμου προκύπτουν επιτακτικά στο προσκήνιο ως ανάγκες, για τη βελτίωση της κατάστασής του.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως από τον δρόμο μετακινούνται αρκετές φορές και μικρά παιδιά καθώς κοντά είναι το 2ο Δημοτικό Ερμούπολης, αλλά και η παιδική χαρά της περιοχής.