Χθες ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης αφαίρεσε όλες τις ηλεκτρονικές πινακίδες ενημέρωσης των οδηγών που υπήρχαν πλησίον parking και στάσεων mini bus και ήταν άχρηστες

Προμήθειες που αφέθηκαν στο έλεός τους και απομακρύνθηκαν

Ακριβοπληρωμένος αλλά παντελώς άχρηστος αφέθηκε να γίνει ο εξοπλισμός των ηλεκτρονικών πινακίδων ενημέρωσης των οδηγών που ήταν τοποθετημένος πλησίον στάσεων της αστικής συγκοινωνίας στην Ερμούπολη της Σύρου, με αποτέλεσμα η σημερινή Δημοτική Αρχή να αναγκαστεί να τον απομακρύνει, καθώς η εικόνα του προκαλούσε γενικότερη αισθητική υποβάθμιση στο ιστορικό κέντρο.

Οι μπλε πινακίδες είχαν τοποθετηθεί σε παλαιότερη θητεία και συγκεκριμένα επί δημοτικής πορείας στα τοπικά πράγματα του Γιάννη Δεκαβάλλα και είχαν χρησιμοποιηθεί για μικρό χρονικό διάστημα. Η ανυπαρξία συντήρησής αυτών των ηλεκτρονικών πινακίδων ουσιαστικά τις μετέτρεψε σε άχρηστο εξοπλισμό, ο οποίος με ενέργειες της Τεχνικής Υπηρεσίας, χθες, απομακρύνθηκε.

Το φωτογραφικό υλικό που παρουσιάζει η εφημερίδα αποδεικνύει τις σχετικές εργασίες, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως με φορτηγό του Δήμου, αυτές μεταφέρθηκαν προσωρινά σε δημοτικό χώρο του Δήμου, πλησίον του αμαξοστασίου στην περιοχή του Αξού και του Αθλητικού Κέντρου.

Δεδομένου του κυκλοφοριακού προβλήματος που αντιμετωπίζει η Ερμούπολη, πρέπει να σημειωθεί πως σχολιάζεται αρνητικά η αδυναμία των αυτοδιοικητικών - που έφεραν την ευθύνη για την προμήθειά τους -, να διατηρήσουν τον συγκεκριμένο εξοπλισμό σε λειτουργία, με αποτέλεσμα να έχουν “πεταχτεί” λεφτά.