Υποχωρεί συνεχώς η ασφαλτόστρωση στον δρόμο στο ύψος του κτιρίου που στεγάζεται σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία με κατεύθυνση προς την περιοχή του Κάτω Μάννα

Σοβαρός κίνδυνος για οδηγούς λόγω “σπασμένης” ασφαλτόστρωσης

Σοβαρότατος κίνδυνος ατυχήματος παραμονεύει... στον δρόμο Βάρης – Κάτω Μάννα και συγκεκριμένα στο ύψος που στεγάζεται σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς μεγάλα τμήματα της ασφαλτόστρωσης υποχωρούν και διαμορφώνονται έντονες ανομοιομορφίες και επικίνδυνες λακκούβες.

Αν και πρόκειται για έναν δρόμο με σημαντική κυκλοφορία και μεγάλο όγκο – σε καθημερινή βάση – οχημάτων, φορτηγών αλλά και δικύκλων, οι τοπικές Αρχές δεν έχουν φροντίσει για την αποκατάστασή του μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα ο κίνδυνος κυρίως για τους οδηγούς μηχανών να είναι τεράστιος.

Πέραν των σημείων που έχει καταστραφεί και αποκολληθεί η ασφαλτόστρωση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, η κύρια “παγίδα” για τους διερχόμενους οδηγούς βρίσκεται στο ρεύμα καθόδου προς το Κάτω Μάννα, αφού ένα μέρος ασφάλτου του δρόμου φαίνεται να έχει πλήρως υποχωρήσει.

Δεδομένης της αυξημένης – ήδη – κυκλοφορίας οχημάτων και μηχανών στη Σύρο, οι αρμόδιοι οφείλουν να προβούν άμεσα στην αποκατάσταση του δρόμου και να ρίξουν νέα ασφαλτόστρωση.