Απαιτούνται αντικαταστάσεις πινακίδων του ΚΟΚ σε πολλά κεντρικά σημεία της Ερμούπολης, που “σηκώνουν” μεγάλο κυκλοφοριακό όγκο

Τα “STOP” της συμφοράς…

Σοβαρά ατυχήματα μπορούν να προκύψουν από την παραβίαση των πινακίδων του ΚΟΚ στην Ερμούπολη και δη στα σημεία που οι οδηγοί οφείλουν να… τραβούν χειρόφρενο για να ελέγξουν απόλυτα την κυκλοφορία, αφού τα σήματα του STOP είναι σχεδόν πλήρως αποχρωματισμένα ή φέρουν σπρέι και αυτοκόλλητα, με αποτέλεσμα να μη διακρίνονται.

Πρόκειται για ένα σημαντικό θέμα, στο οποίο οι αρμόδιοι οφείλουν να δώσουν απαντήσεις και να προχωρήσουν σε αντικαταστάσεις πινακίδων για την ασφάλεια των οδηγών. Χαρακτηριστικές εικόνες της κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει αρκετές από τις πινακίδες STOP, συναντούν οι πολίτες στον χώρο του kiss ‘n’ ride, δίπλα στο λιμάνι της Ερμούπολης, σημείο που απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα, καθώς μετακινείται μεγάλος όγκος οχημάτων και μηχανών. Επιπλέον, στην κάθοδο της Λαλακιάς και ειδικότερα στο σημείο που συναντάνται με την οδό Νικ. Μανδηλαρά, όπως επίσης, στο ύψος του ΙΚΑ, στην έξοδο της οδού Σταματίου Πρωίου.

Οι αρμόδιοι οφείλουν να μεριμνήσουν σχετικά, προκειμένου ενόψει Πάσχα και θερινής σεζόν, οπότε και το νησί θα έχει μεγάλο όγκο επισκεπτών, να υπάρχει ασφάλεια για τους ντόπιους και ξένους οδηγούς.

Ετικέτες: