Σε εκκρεμότητα… η ασφάλεια οδηγών μηχανών και πεζών στην περιοχή των Καμινίων

Ούτε οι στοιχειώδεις… επουλώσεις

Παράπονα εκφράζουν οι κάτοικοι των Καμινίων για την ποιότητα του δρόμου και του οδοστρώματος πλησίον του μικρού parking κάτω από το γήπεδο της περιοχής, καθώς υπάρχουν σοβαρές εκκρεμότητες που συχνά απειλούν τη σωματική ακεραιότητά τους.

Ειδικότερα, οι οδηγοί μηχανών αλλά και οι πεζοί δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν χάσει την ισορροπία τους και έχουν πέσει, εξαιτίας των έντονων λακκουβών και των ανομοιομορφιών που υπάρχουν. Συγκεκριμένα, στη μικρή κατηφόρα δίπλα στο parking έχει σπάσει και έχει αποκολληθεί μεγάλο τμήμα του μπετόν, με αποτέλεσμα τις βραδινές ώρες να γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνη η διέλευση μηχανών. Παρόμοια κατάσταση διαπιστώνεται και στο περιθώριο του parking με τον δρόμο, αφού έχει αποκολληθεί και άσφαλτος ενώ επιπλέον, προβλήματα με λακκούβες συναντούν οι οδηγοί και οι πεζοί στο ύψος της εισόδου του μικρού γηπέδου.

Σε όλα τα παραπάνω σημεία, απαιτούνται “επουλώσεις”, οι οποίες είναι ήπιου χαρακτήρα και ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης οφείλει να τις “τρέξει” και να ανταποκριθεί.

 

 

 

 

 

 

Ετικέτες: