Στο πόδι όλες οι δυνάμεις της Υπηρεσίας Καθαριότητας ώστε να καθαριστεί το ιστορικό κέντρο της Ερμούπολης μετά τη μεγάλη παρέλαση

Ασταμάτητη καθαριότητα για τα απόνερα… του καρναβαλιού

Με αμείωτη ένταση πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες καθαριότητας στο κέντρο της Ερμούπολης, ξημερώματα Καθαράς Δευτέρας, λίγες ώρες μετά το πέρας της καρναβαλικής παρέλασης και του γλεντιού, οπότε και η πόλη δέχθηκε μεγάλο όγκο πολιτών και άρα, μεγάλο όγκο απορριμμάτων.

Μικρά “βουνά” από σεραντίνες, κομφετί, αλλά και πλαστικά μπουκάλια, πλαστικά ποτήρια και συσκευασίες από τρόφιμα, όπως όμως και σπασμένα αυγά σε μικρά στενά της πόλης αποτέλεσαν τα απόνερα της επιτυχημένης καρναβαλικής παρέλασης στο κέντρο της Ερμούπολης.

Για τον ευπρεπισμό της πόλης και την απομάκρυνση όλων αυτών των απορριμμάτων, μέχρι τις πρωινές ώρες της Καθαράς Δευτέρας απασχολήθηκε συνολικά το προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας και συγκεκριμένα όλοι οι εργάτες, οι οποίοι έδωσαν για μία ακόμη χρονιά τον καλύτερό τους εαυτό. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Πέτρος Μώτος στην “Κοινή Γνώμη”, οι εργάτες άρχισαν τις ενέργειές τους στις δύο τα ξημερώματα και μέχρι τις επτά και μισή το πρωί είχαν απομακρύνει τους μεγάλους όγκους απορριμμάτων. Μάλιστα, απασχολήθηκαν στους δρόμους και οι οδηγοί των απορριμματοφόρων.

Απόδειξη της τεράστιας προσπάθειας της υποστελεχωμένης Υπηρεσίας είναι οι φωτογραφίες της “Κοινής Γνώμης”. Για μία ακόμη χρονιά, οι εργάτες καθαριότητας αποσπούν τα θερμότερα λόγια όλων των πολιτών. Σημαντικός υπήρξε και ο συντονισμός από πλευράς, Πέτρου Μώτου.

Ετικέτες: