Συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο Κέας στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

  • Παρασκευή, 23 Ιουνίου, 2017 - 17:31

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 στη Σύρο, μεταξύ του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και του Δήμου Κέας. Ο Δήμαρχος Κέας, κ. Γιάννης Ευαγγέλου, βρέθηκε στην έδρα του Επιμελητηρίου, όπου συζήτησε με τον Πρόεδρο, κ. Γιάννη Ρούσσου, και στελέχη του Επιμελητηρίου.

Ένα εκ των θεμάτων της συνάντησης ήταν η ολοκλήρωση της διασύνδεσης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με την Κέα μέσω των εγκαταστάσεων που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Κέας για το σκοπό αυτό και θα πραγματοποιηθεί με την αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογικών δυνατοτήτων που διαθέτει το Επιμελητήριο για να έρχεται πιο κοντά στα μέλη του. Στη συνέχεια, ο κ. Ευαγγέλου, μοιράστηκε ορισμένες σκέψεις του σχετικά με την επιχειρηματική δραστηριότητα στην Κέα με έμφαση στον κλάδο του τουρισμού – δεδομένης και της επαγγελματικής του εμπειρία στο χώρο - αλλά και σχετικά με τις υπηρεσίες και τα εργαλεία που παρέχει το Επιμελητήριο Κυκλάδων στις τουριστικές επιχειρήσεις-μέλη.

Τέλος, με αφορμή την τελευταία επίσκεψη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων σε παραγωγικές μονάδες της Κέας, αλλά και την πρόσφατη 1η Συνάντηση Παραγωγών & Εστιατόρων Κυκλάδων που πραγματοποίησε το Επιμελητήριο για το δίκτυο Aegean Cuisine στις Κυκλάδες, ο κ. Ευαγγέλου έκανε ορισμένες προτάσεις σχετικά με τα την περαιτέρω προώθηση των τοπικών προϊόντων της Κέας. Ο κ. Ρούσσος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κέας για τη διαχρονική και ουσιαστική συνεργασία.