Ενημέρωση για μεταπτυχιακού φοιτητές της Πανεπιστημιακής Σχολής Σύρου

Εγγραφές στο Γ΄ Εξάμηνο του ΤΜΣΠΣ

Από χθες έως και τις 7 Οκτωβρίου έχουν τη δυνατότητα να προχωρούν στις εγγραφές τους αναφορικά με το θέμα και τον επιβλέποντα μεταπτυχιακής εργασίας, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων Σύρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος που βρίσκει ο κάθε ενδιαφερόμενος μεταπτυχιακός φοιτητής στην ιστοσελίδα της Σχολής, μπορεί συμπληρώνοντας τα κατάλληλα επισυναπτόμενα έγγραφα που θα βρει, να αποστέλλει mail στη γραμματεία. Τα σχετικά έγγραφα χωρίζονται σε κατηγορίες.

Συμπλήρωση εγγράφων και δίδακτρα

Αναλυτικότερα, σε εκείνα που συμπληρώνει κάποιος για τη θεματολογία και τον αρμόδιο καθηγητή και σε εκείνα που αφορούν στους μεταπτυχιακούς που έχουν ακόμα εκκρεμότητες σε μαθήματα του Α’ εξαμήνου και οι οποίοι χρειάζεται να κάνουν επίσης δήλωση μαθημάτων, αποστέλλοντας στο email της γραμματείας συμπληρωμένο το συνημμένο έντυπο. Ταυτόχρονα, παρακαλούνται όλοι να καταθέσουν τα δίδακτρα ύψους 1.000 ευρώ του Γ΄ Εξαμήνου στα παρακάτω στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών έως και την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014: Δικαιούχος: Επιτροπή Ερευνών Πανεπιστημίου Αιγαίου, Τράπεζα: Alpha Bank, Αριθμός λογαριασμού: 601002001000810, IBAN: GR9501406010601002001000810, Αιτιολογία: Design (Επώνυμο Μεταπτυχιακού Φοιτητή/τριας).

Επιπλέον, οι φοιτητές έχουν την υποχρέωση να προσκομίσουν στη γραμματεία ΠΜΣ ένα απλό φωτοαντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης των διδάκτρων, για την ενημέρωση του φακέλου τους. Σημειώνεται πως, οι φοιτητές που κωλύονται να καταβάλουν τα δίδακτρα του εξαμήνου στην παραπάνω προθεσμία, παρακαλούνται να καταθέσουν στη γραμματεία αίτημα διακανονισμού προς εξέταση από την Γενική Συνέλευση Ειδικής Σύνθεσης του Τμήματος.