Τιμητική διάκριση σε υπάλληλο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

Τιμητική διάκριση σε υπάλληλο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

Μία ιδιαίτερη πρόταση κατέθεσε προς το σώμα της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου ο δήμαρχος Σύρου, Γιάννης Δεκαβάλλας στην πρόσφατη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στη Σύρο πριν από δύο ημέρες.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος για τη διοργάνωση του ετήσιου τακτικού συνεδρίου ο κ. Δεκαβάλλας, λαμβάνοντας το λόγο πρότεινε να τιμηθεί ένας υπάλληλος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο οποίος αποτελεί παράδειγμα και πρότυπο εργαζομένου στο δημόσιο τομέα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΕΔ, Ευστάθιος Κουσουρνάς ανέφερε ότι στο τακτικό συνέδριο θα ήταν καλό να τιμηθούν δύο αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τόσο από τις Κυκλάδες, όσο και από τα Δωδεκάνησα. Ο κ. Δεκαβάλλας, αναπτύσσοντας τη συλλογιστική του, σχετικά με το θέμα τόνισε: “Υπάρχει μία περίπτωση στις Κυκλάδες, όχι αιρετού αλλά υπαλλήλου, ο οποίος είναι παράδειγμα. Θα έπρεπε να έχει στηθεί σε κάθε νησί μία προτομή με το πρόσωπό του. Αυτός ο υπάλληλος κατά πάσα πιθανότητα θα φύγει κακήν κακώς από το δημόσιο με τη “ρετσινιά” του επίορκου. Πρόκειται για το γεγονός του αιώνα. Τον έχουμε τιμήσει και ως Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων. Μιλάμε για έναν αδιαμφισβήτητα εντιμότατο άνθρωπο, έναν υπάλληλο χαμηλών τόνων που είναι στο μέγιστο βαθμό αποτελεσματικός”. Εν κατακλείδι, οι συμμετέχοντες δήμαρχοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πρόταση του κ. Δεκαβάλλα και παρείχαν τη θετική ψήφο τους μιλώντας με θετικά σχόλια για το πρόσωπο που ανέφερε ο δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης.