Έργα του Δήμου Ιητών στο οδικό δίκτυο και το λιμάνι

Ανακοίνωση σχετικά με την εξέλιξη σημαντικών έργων τόσο στο οδικό δίκτυο, όσο και στο λιμάνι του νησιού εξέδωσε ο Δήμος Ιητών.

Σύμφωνα με αυτή, ξεκίνησαν οι πλακοστρώσεις στη Χώρα κυρίως των κάθετων στους δύο κεντρικούς δρόμους που είναι κατεστραμμένοι από τα τσιμέντα. Το έργο θα συνεχιστεί στο Μυλοπότα με την τοποθέτηση των κυβόλιθων για την μείωση της ταχύτητας των αυτοκινήτων. Επιπλέον, ξεκίνησε η τοποθέτηση σε ορισμένα επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου σημάτων που φωσφορίζουν για την καθοδήγηση των οδηγών την νύχτα.

Παράλληλα, ο δήμος θα προχωρήσει στον εξωραϊσμό του μνημείου Μπουλούμπαση με χρήση τοπικής πέτρας, καθώς και πλακών μαρμάρου Το μνημείο θα φωτιστεί μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Τουριστικό “άνοιγμα” στην Τουρκία

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η δημοτική σύμβουλος Άντζελα Φάκου, εκπροσωπώντας τον δήμο στην διεθνή τουριστική έκθεση. Υπενθυμίζεται ότι η γρήγορα αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά της Τουρκίας αναμένεται να επιφέρει σημαντικά οφέλη για την Ελλάδα και τα νησιά της, καθώς παρατηρείται μεγάλο ενδιαφέρον τόσο από απλούς επισκέπτες όσο και από επιχειρηματίες οι οποίοι αναζητούν τουριστικούς προορισμούς στη χώρα μας.

Ο δήμος είναι παρόν και στοχεύει με αμείωτο ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη αγορά, ενώ υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου είχε συμμετάσχει και στην έκθεση της Σμύρνης.

Ετικέτες: