Ορισμός Αντιδημάρχων στο Δήμο Κιμώλου

  • Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου, 2020 - 15:28

Στον ορισμό Αντιδημάρχων προχώρησε ο Δήμαρχος Κιμώλου με θητεία από 01/09/2020μέχρι31/08/2021, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, και τους μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:

Τον κ. Σάρδη Παναγιώτη (Τάκη)κάθ’ ύληνΑντιδήμαρχο Κιμώλου και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

1. Την εποπτεία και μέριμνα για τη συντήρηση και την καλή λειτουργία των αναμεταδοτών του τηλεοπτικού σήματος.

2. Την εποπτεία για την καλή συντήρηση και λειτουργία του ελικοδρομίου.

3. Την εποπτεία, μέριμνα , συντήρηση και καλή λειτουργία του ΒΙΟΚΑ.

4.Την εποπτεία, μέριμνα και συντήρηση του εν γένει ηλεκτροφωτισμού όλων των δημοτικών οδών, των δημοτικών κτιρίων, των πλατειών και εν γένει των κοινοχρήστων χώρων.

5. Την πραγματοποίηση δράσεων για τα αδέσποτα ζώα και τα ζώα συντροφιάς.

6. Την ευθύνη και μέριμνα του καθαρισμού των δικτύων ομβρίων υδάτων σε ολόκληρο το νησί της Κιμώλου.

7. Την ευθύνη συντονισμού ενεργειών αντιμετώπισης εκτάκτων καιρικών φαινομένων, φαινομένων πλημμύρας, πυρκαγιάς και κάθε είδους φυσικής ή άλλης καταστροφής στα πλαίσια της πολιτικής προστασίας.

8. Την ευθύνη και μέριμνα της εύρυθμης λειτουργίας και καθαρισμού των κοιμητηρίων.

9. Την εποπτεία και μέριμνα της ασφαλούς και ορθής λειτουργίας των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης (αποφράξεις, παρεμβάσεις ορθής λειτουργίας κλπ) και της απρόσκοπτης χρήσης των αγροτικών οδών του Δήμου.

10. Την τέλεση Πολιτικών γάμων.

11. Την υπογραφή βεβαιώσεων γνησίου υπογραφής και επικύρωσης αντιγράφων των δημοσίων εγγράφων

Την κα Βαμβακάρη Ελισάβετ κάθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Κιμώλου, από τη Δημοτική Παράταξη «ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ» και της μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

1. Τη λειτουργία της Υπηρεσίας Καθαριότητας–Ανακύκλωσης, με εποπτεία, μέριμνα και ευθύνη της αποκομιδής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών.

2. Την εποπτεία, μέριμνα και ευθύνη της καθαριότητας των δρόμων, των οικισμών, των πλατειών και των λοιπών κοινοχρήστων χώρων.

3.Την εποπτεία και την ευθύνη για τη συντήρηση, την ασφάλεια, τη φύλαξη και τη διάθεση όλων των μηχανικών μέσων και οχημάτων της υπηρεσίας καθαριότητας.

4. Την εποπτεία, μέριμνα, συντήρηση και επίβλεψη των δημοτικών χώρων στάθμευσης.

5. Την εποπτεία, μέριμνα και ευθύνη για την ορθή και εύρυθμη λειτουργία του χώρου του ΧΥΤΑ καθώς και για την ασφάλεια του χώρου και της ευρύτερης περιοχής με εφαρμογή μέτρων πυροπροστασίας κα ιπυρασφάλειας.

6. Την εποπτεία και την ευθύνη για τις παρουσίες, την τήρηση του ωραρίου, την ανάθεση εργασιών, τον έλεγχο της εργασίας και τη χορήγηση αδειών στο προσωπικό του Δήμου που εργάζεται στις υπηρεσίες αρμοδιότητάς του (Καθαριότητας–Ανακύκλωσης)

7. Την εποπτεία, την ευθύνη και το συντονισμό των ενεργειών για την καταγραφή και απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων και βαρέων αντικειμένων σε οδούς και κοινόχρηστους χώρους του Δήμου.

8. Την εποπτεία και ευθύνη για την ορθή πραγματοποίηση των ετησίων κλαδεμάτων και απομάκρυνση χόρτων και λοιπών αντικειμένων από τα οδοστρώματα και τους κοινόχρηστους χώρους.

9. Την εποπτεία και μέριμνα για την ορθή λειτουργία του Πολυδύναμου Περιφερειακού ιατρείου Κιμώλου, την καταγραφή και αναφορά των ελλείψεων πάσης φύσεως, αναλωσίμων ,φαρμάκων, εξοπλισμού κλπ.

10. Την υπογραφή εγγράφων και καταστάσεων αναλωσίμων της υπηρεσίας καθαριότητας (καύσιμα, έλαιο-λιπαντικά κλπ).

Ετικέτες: