ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Σύρου: "Το ΠΑΣΟΚ, είναι η ισχυρή αντιπολιτευτική δύναμη" (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Κυριακή, 25 Ιουνίου, 2023 - 21:55

Με τα ποσοστά του να αυξάνονται, άπαντες στο ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, είναι ικανοποιημένοι που πλησιάζουν στην δεύτερη θέση και στον στόχο τους, ο οποίος είναι να γίνουν σύντομα, η ισχυρή αντιπολιτευτική φωνή στην Ελλάδα.

Α. Καραμολέγκος: "Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει και γίνεται ο ισχυρός πόλος της κεντροαριστεράς"

Ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Σύρου, Αντώνης Καραμολέγκος, μίλησε στην “Κοινή Γνώμη” για την εκλογική διαδικασία και το αποτέλεσμα για το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως, "οι εκλογές της 25ης Ιουνίου, βρίσκουν το ΠΑΣΟΚ με αυξημένες δυνάμεις, από ότι φαίνεται με σχεδόν μία μονάδα. Είναι θετικό ότι αυξάνουμε το ποσοστό μας, παρά την πόλωση της Νέας Δημοκρατίας, και τα εκβιαστικά διλήμματα για τρίτες εκλογές τον Αύγουστο. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει, το ΠΑΣΟΚ γίνεται ο ισχυρός πόλος της κεντροαριστεράς, το ΠΑΣΟΚ ανακτά τις δυνάμεις του και απαιτεί να γίνει η αξιωματική αντιπολίτευση, ώστε να υπάρξει μετά από χρόνια πραγματική αξιωματική αντιπολίτευση στην Ελλάδα, για να μην αφήνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να "αλωνίζει" μόνος του, χωρίς δεύτερες φωνές."

"Πληρώνουμε τα λάθη της κυβέρνησης και συνολικά της Βουλής, σε ότι αφορά τα ακροδεξιά κόμματα"

Σε ερώτηση για την αύξηση των ακροδεξιών κομμάτων που μπαίνουν στην Βουλή και το κόμμα "Σπαρτιάτες" που δεν υπήρχε στις προηγούμενες εκλογές, ανέφερε, ότι "πληρώνουμε τα λάθη της κυβέρνησης και συνολικά της Βουλής, σε ότι αφορά τα ακροδεξιά κόμματα, τα οποία είναι αντιδημοκρατικά, και δεν θα έπρεπε να έχουν θέση στις εκλογές, ούτε καν ως συμμετοχή. Η αείμνηστη, Φώφη Γεννηματά, ήταν η πρώτη που είχε κινηθεί εναντίων της Χρυσής Αυγής και όλων αυτών των μορφωμάτων και δυστυχώς δεν εισακούστηκε. Ευελπιστούμε ότι στις επόμενες εκλογές με απόφαση της Βουλής και με έναν ΣΥΡΙΖΑ, που να συμμετέχει και αυτός στην Βουλή, για αυτές τις αποφάσεις, και να μην προωθεί τα ακροδεξιά κόμματα εναντίον της Νέας Δημοκρατίας. Να οργανωθούμε και να συνεννοηθούμε τα δημοκρατικά κόμματα, ώστε στις επόμενες εκλογές να μην υπάρχουν τέτοιοι υποψήφιοι."

"Το ΠΑΣΟΚ, είναι η ισχυρή αντιπολιτευτική δύναμη"

Στη συνέχεια, μίλησε για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, και πως αυτό θα γίνει η ισχυρή αντιπολιτευτική δύναμη, λέγοντας, "Το ΠΑΣΟΚ, είναι η ισχυρή αντιπολιτευτική δύναμη. Το ΠΑΣΟΚ εδώ και χρόνια, είναι το μόνο κόμμα, το μόνο κίνημα, που αντιπολιτεύεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανύπαρκτος στο κομμάτι της αντιπολίτευσης. Η αύξηση των δυνάμεων μας, μέρα με την μέρα, είναι ισχυρή, είναι δυναμική, και ξέρουμε ότι στις Ευρωεκλογές θα είμαστε δεύτερο κόμμα. Πορευόμαστε το επόμενο διάστημα, ώστε να πείσουμε, τον δημοκρατικό κόσμο, τον κόσμο της κεντροαριστεράς, του σοσιαλισμού, των οικολόγων, και των αριστερών, να επιστρέψουν στο "σπίτι" τους, να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ και όλοι μαζί να κερδίσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, διότι είμαστε το μόνο κίνημα που μπορεί να κερδίσει τη Δεξιά"

Κλείνοντας, ο κ. Καραμολέγκος, θέλησε να στείλει και το προσωπικό του μήνυμα προς τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας, "Ευχαριστούμε τον κόσμο που στήριξε ξανά το ΠΑΣΟΚ, ευχαριστούμε που μας έδωσε τη δύναμη να αντιπολιτευόμαστε, ευχαριστούμε που αυξήσαμε τις δυνάμεις μας, παρά την πόλωση, και σας καλώ όλους, τις επόμενες ημέρες, τον επόμενο καιρό, τους επόμενους μήνες, να σταθείτε δίπλα μας και μαζί να πορευτούμε, ώστε να ξαναγίνουμε κυβέρνηση της Ελλάδος."