Στην Άνδρο αύριο ο Γιάννης Βρούτσης μαζί με την Ολυμπιονίκη πόλο, Γεωργία Ελληνάκη

  • Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου, 2024 - 10:12

Ο Αναπλ. Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη νήσο Άνδρο, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024, όπου θα παραστεί ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης στους πανηγυρικούς εορτασμούς για τα Άγια Θεοφάνια.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Βρούτσης θα συνοδεύεται από την Ολυμπιονίκη στην Υδατοσφαίριση (2004) κα. Γεωργία Ελληνάκη.

Ειδικότερα, ο κ. Βρούτσης θα επισκεφθεί τη Χώρα της Άνδρου και τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου, όπου θα παραστεί στη θεία λειτουργία και συνακόλουθα στον αγιασμό των υδάτων.

Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί το Δημαρχιακό Μέγαρο, όπου θα απευθύνει χαιρετισμό και ευχές για τον καινούργιο χρόνο, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Άνδρου. Θα ακολουθήσει θα συνάντηση, με τη νέα δημοτική αρχή, το Δήμαρχο κ. Θεοδόση Σουσούδη, την Έπαρχο κα. Άννα Βρεττού, την Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Χώρας Άνδρου κα. Αικατερίνη Κατσιώτη, τον Αντιπρόεδρο κ. Γεώργιο Στεφάνου και όλο το νέο δημοτικό συμβούλιο.

Ο κ. Βρούτσης θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί και με φίλους και κατοίκους του νησιού.