Κ. Μπιζάς: Αποτελεσματική συνεργασία ανάμεσα σε Δήμο Πάρου και Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

  • Τρίτη, 12 Μαρτίου, 2024 - 16:24

Την Τρίτη 12-03-2024, στο Δημαρχείο Πάρου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη, τον Δήμαρχο Πάρου κ. Κώστα Μπιζά, τον Έπαρχο Πάρου κ. Βαζαίο Πετρόπουλο και τους Αντιδημάρχους, κ. Χριστόδουλο Μαούνη και κ. Σίμο Βαρριά.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν θέματα συντήρησης του οδικού δικτύου, ηλεκτροφωτισμού, καθαρισμού των ρείθρων και των ασφαλτοστρώσεων που θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Επίσης ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς, έθεσε το αίτημα της υποστήριξης από την Περιφέρεια, για την συντήρηση των αθλητικών και σχολικών χώρων του νησιού μας.

Στα πλαίσια της σύσκεψης εργασίας, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς με σχετική δήλωση του αναφέρει:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη για την επίσκεψή του στο νησί μας και για την εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε.

Η αποτελεσματική συνεργασία ανάμεσα στους δυο βαθμούς τοπικής αυτοδιοίκησης και η διάθεση για ουσιαστική αλληλοϋποστήριξη, αποτελούν το καλύτερο εχέγγυο στην επίτευξη του κοινού στόχου της επίλυσης των προβλημάτων, που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας».

 

 

 

Ετικέτες: