Γυρίσματα της εκπομπής "Μες την καλή χαρά" στη Σύρο

Τηλεοπτικά γυρίσματα της εκπομπής "Μες την Καλή Χαρά" με τη Ναταλία Γερμανού πρόκειται να ξεκινήσουν αύριο, στη Σύρο, μετά από συνεργασία του δήμου Σύρου - Ερμούπολης με την εταιρεία "Plus Production" με σκοπό την προβολή του νησιού.

 

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο δήμος αναφέρει, "Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την τουριστική προβολή της Σύρου, ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης προέβη σε συνεργασία με την Plus Production για να πραγματοποιήσει τηλεοπτικά γυρίσματα στη Σύρο με σκοπό την διαφήμιση και την τουριστική προβολή του νησιού. Η προβολή θα γίνει μέσω της εκπομπής του Alpha με υψηλή τηλεθέαση “Μες Την Καλή Χαρά” με παρουσιάστρια την Ναταλία Γερμανού το δεύτερο με τρίτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου 2013. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 29 Μαΐου και θα διαρκέσουν τρεις ημέρες.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων το τμήμα Τουρισμού Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τους ιδιώτες χορηγούς που θα βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή, καθώς δεν θα προβληθούν ως ιδιώτες, αλλά η προβολή θα γίνει με σκοπό την προώθηση του νησιού και μόνο".