Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Προμήθεια καυσίμων για τα σχολεία

Σε προσωρινή λύση για τις ανάγκες θέρμανσης των σχολείων της Σύρου, που ενδέχεται να προκύψουν μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία για το 2014 από το αρμόδιο υπουργείο, προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

“Θα καλύπτονται οι ανάγκες”

Συγκεκριμένα, όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα, τα μέλη της Επιτροπής συνεδρίασαν εκτάκτως την προηγούμενη εβδομάδα προκειμένου να εγκρίνουν απόφαση, σύμφωνα με την οποία θα δίνεται η δυνατότητα στις σχολικές επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας αφού αξιολογήσουν τις ανάγκες της εκάστοτε σχολικής μονάδας, να μπορούν να προμηθευτούν πετρέλαιο από τον προμηθευτή του δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Ο αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Δημήτρης Ρούσσος μιλώντας στην εφημερίδα τόνισε ότι ο δήμος έχει αναλάβει πλέον τις ενέργειες μετά και την κατάργηση των Νομικών Προσώπων, εξηγώντας πως πρόκειται για μία διαδικασία τυπική, ώστε να μην ανακύψει πρόβλημα όσον αφορά στη θέρμανση των σχολικών αιθουσών.

“Είναι μία τυπική διαδικασία για να γίνει νόμιμα η προμήθεια”, δήλωσε χαρακτηριστικά. Σε σχετική ερώτηση αν η επιτροπή ενέκρινε συγκεκριμένο ποσόν, ο κ. Ρούσσος, απάντησε πως απλά χρειάζεται ανάλογη απόφαση, διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα πως, “θα καλύπτονται οι ανάγκες για το σύνολο των σχολείαων”.

Ετικέτες: