“Πυρετός” προσπάθειας εξαγωγής των οριστικών αποτελεσμάτων για Σύρο και Κυκλάδες από το Πρωτοδικείο Σύρου

Εν αναμονή της σταυροδοσίας

Τα αποτελέσματα των εκλογών της τετραπλής κάλπης αναμένουν οι νησιώτες και σε επίπεδο σταυροδοσίας, διαδικασία που διαρκεί δύο περίπου 24ωρα, με φόντο τις ανάγκες μεταφοράς όλων των σάκων με τα ψηφοδέλτια στο Πρωτοδικείο Σύρου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των πολιτών για τη Σύρο και τις Κυκλάδες θα ανακοινωθούν το βράδυ της Τρίτης ή το αργότερο το πρωί της Τετάρτης, οπότε και η καταμέτρηση των ψήφων θα έχει ολοκληρωθεί, τόσο για τους Δήμους, τις Κοινότητες, την Περιφέρεια όσο και για την Ευρωβουλή.

Υπενθυμίζεται πως οι σάκοι με όλα τα ψηφοδέλτια θα μεταφέρονταν με τη συνδρομή πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού στη Σύρο τη Δευτέρα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο έλεγχος για τη σταυροδοσία.

Το σχετικό εκλογικό υλικό ταξινομούσαν χθες ανά νησί οι αρμόδιοι υπάλληλοι στον χώρο του Πρωτοδικείου Σύρου εντός του Δημαρχιακού Μεγάρου, προκειμένου όσο το δυνατόν αμεσότερα να γνωρίζουν οι δημότες και οι κάτοικοι των νησιών ποια πρόσωπα εξέλεξαν στην Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, όπως και στις Ευρωεκλογές.

 

Ετικέτες: