Ροταριανός Όμιλος Ερμουπόλεως: Σημαντική δωρεά στο Νοσοκομείο Σύρου

  • Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου, 2023 - 13:18

Ο Ροταριανός Όμιλος Ερμουπόλεως υλοποίησε μία ακόμα από τις προβλεπόμενες δράσεις του, καθώς την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023, προχώρησε στην επίσημη παράδοση σύγχρονων κλινών που συμβάλουν στον εκσυγχρονισμό της παθολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου.

Το σύνολο της δαπάνης για την αγορά των κλινών, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του, καλύφτηκε από το μέλος του Ομίλου, Αριστοτέλη Ξανθόπουλο, έναν ροταριανό με ιδιαίτερη προσφορά στην τοπική κοινότητα και στο Ροταριανό Ίδρυμα.

Κατά την παράδοση, το νοσοκομείο εκπροσώπησε ο διοικητής του, Νίκος Ρούσας και η προϊσταμένη της Παθολογικής Κλινικής, κα Ζαμανοπούλου, ενώ τον Όμιλο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, Παναγιώτης Τζαναβάρης, η γραμματέας, Σοφία Δρακοτού, ο δωρητής Αριστοτέλης Ξανθόπουλος και ο κοσμήτορας Αντώνης Ταξίδης.

Κατά την λιτή τελετή παράδοσης ο κ. Ρούσας εξέφρασε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του προς τον δωρητή και τον Όμιλο για τη σημαντική δωρεά που συμβάλει στις καλύτερες υπηρεσίες προς τους ασθενείς.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ομίλου ανέφερε ότι ο Ροταριανός Όμιλος Ερμούπολης παραμένει σταθερά αρωγός σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης του μοναδικού Γενικού Νοσοκομείου των Κυκλάδων.