Ο “Απόλλωνας” έγινε αναμνηστικό λεύκωμα γραμματοσήμων

Το ειδικό αναμνηστικό λεύκωμα γραμματοσήμων αφιερωμένο στα 150 έτη λειτουργίας του θεάτρου “Απόλλων” παρουσιάσθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από τον διευθυντή του κεντρικού καταστήματος των ΕΛ-ΤΑ Σύρου, Δημήτρη Κοσμά στο χώρο του θεάτρου.

 

Πρόκειται για μία ιδιαίτερη και αξιόλογη πρωτοβουλία που αποτυπώνει την κορωνίδα του Πολιτισμού του νησιού, τον ιστορικό “Απόλλωνα”, στις μικρές διαστάσεις των γραμματοσήμων και συγκεκριμένα σε ένα όμορφο επετειακό λεύκωμα που από σήμερα φιλοξενείται στις προθήκες του θεάτρου και μπορεί να το προμηθευτεί ο κάθε ενδιαφερόμενος.

Ο κ. Κοσμάς μίλησε αναλυτικά για την έκδοση του λευκώματος ενώ ευχαρίστησε θερμά τόσο τον Αντώνη Λεμονάκη για την αφιλοκερδή προσφορά της φωτογραφίας του, όσο και όλους όσοι συνέδραμαν στο άριστο τελικό αποτέλεσμα τους οποίους ανέφερε ονομαστικά.

Τον ίδιο πλαισίωσαν ο πρόεδρος της επιτροπής Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Κεράνης, αλλά και ο επερχόμενος αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού Θάνος Φώσκολος, οι οποίοι εξήραν τη συγκεκριμένη ενέργεια που τιμά την πολύτιμη ιστορία του θεάτρου “Απόλλων”.

Το ειδικό λεύκωμα προσφέρθηκε προς τον κ. Λεμονάκη, τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου Β΄ και τον εκπρόσωπο του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, Γιάννη Κεράνη.

Σημαντικό υπήρξε το σύντομο μήνυμα του νέου δημάρχου Γιώργου Μαραγκού κατά τη διάρκεια παραλαβής του λευκώματος, ο οποίος με τη σειρά του συνεχάρη τον κ. Κοσμά.

Σημειώνεται πως από τη Δευτέρα το ειδικό λεύκωμα θα διατίθεται μόνον από το κατάστημα των ΕΛ-ΤΑ Σύρου και τιμάται στα οκτώ ευρώ.