Ομαδική έκθεση “TOGETHERE4” στη Μύκονο

  • Τρίτη, 1 Ιουλίου, 2014 - 06:10

Τέσσερις καλλιτέχνες, τέσσερις διαφορετικές συντεταγμένες συγκλίνουν και φέτος στη Μύκονο στην ομαδική έκθεση “Togethere4”, η οποία θα φιλοξενηθεί στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου.

 

H ζωγράφος Σοφία Γαϊτάνη, ο σχεδιαστής μόδας Πάνος Απέργης, η Λεώνη Γιαγδόγλου και ο Γιώργος Συρίγας ενώνουν για μία ακόμη φορά τις δυνάμεις τους, προσκαλώντας το κοινό σε έναν ευφάνταστο κόσμο δημιουργίας και τέχνης.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τη συλλογή “LIFE, the sounds of silence”, ένα σύνολο από πίνακες με τη γνωστή πολύχρωμη και παιχνιδιάρικη γραφή της κ. Γαϊτάνη.

Ο σχεδιαστής μόδας Πάνος Απέργης παρουσιάζει την πιο εικαστική συλλογή του που αποτελείται από τα Έθνικ στυλ παλτό του, ενώ η Λεώνη Γιαγδζόγλου παρουσιάζει δυο μορφές δημιουργίας --με αντιθέσεις. Με τίτλο “MEMORABILITY” εικόνες του μυαλού γίνονται, με χιούμορ, σκίτσα σε ασπρόμαυρους τόνους. Χρώματα και γεωμετρικές γραμμές ζωντανεύουν λιτές κεραμικές φόρμες.

Τέλος, ο Γιώργος Συρίγας απελευθερώνει συναισθήματα δημιουργώντας με χαρτί τρόπους διαφυγής κατασκευάζοντας με αυτό ελληνικές βαρκούλες και αεροπλάνα με τίτλο - SAIL and FLY.

Η έκθεση θα διαρκέσει 1-10 Ιουλίου 2014 και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 4 Ιουλίου στις 21:00.

Ετικέτες: