“Γεωμετρικές συναντήσεις” στο Πνευματικό Κέντρο

Μετά την έκθεση των Desperate Artists, το Πνευματικό Κέντρο της Άνω Σύρου υποδέχεται ακόμη μία ομαδική έκθεση από απόφοιτους και τελειόφοιτους του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η Άλκηστις Παπαγεωργίου, η Ευαγγελία Αντωνέλλη, η Αθηνά Καλομοίρη, ο Νικόλας Σαχνίκας και ο Χρήστος Πίκος προσκαλούν το κοινό στις “Γεωμετρικές Συναντήσεις” τους καθημερινά 18:00 – 23:00.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία συλλογή από ευφάνταστα κοσμήματα, τα οποία σχεδιάζει και κατασκευάζει η κ. Παπαγεωργίου, μεταξοτυπίες, μπλουζάκια και τσάντες, αφίσες και καρτ ποστάλ της video artist Αφροδίτης Μπιτζούνη, πορτοφόλια από ανακυκλωμένες συσκευασίες χυμών και γάλακτος, καθώς και σημειωματάρια ραμμένα στο χέρι, σε παιχνιδιάρικα χρώματα.

Όπως δήλωσε η κ. Παπαγεωργίου, η έκθεση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να γνωρίσει το κοινό το έργο που επιτελείται στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου αλλά και τις ικανότητες των σπουδαστών του. Κατέστησε επίσης γνωστό ότι η ίδια συμμετέχει επίσης στην ομάδα των Open art sudios, όπου Συριανοί καλλιτέχνες και όχι μόνο ανοίγουν τα εργαστήριά τους στο κοινό, μυώντας το στην τέχνη τους.

Η έκθεση Χειροποίητων Κοσμημάτων "Γεωμετρικές Συναντήσεις" θα διαρκέσει έως 17 Αυγούστου 2014.

Όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν με τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν μπορούν να επισκεφτούν τις παρακάτω σελίδες:

κοσμήματα: https://www.facebook.com/alkistijewellery
τετράδια: www.facebook.com/sketchynotebooks 
video artist : http://vimeo.com/bii 
μεταξοτυπίες: www.facebook.com/pages/Underscroll-Prints 

Ετικέτες: