“Έκοψε” την πίτα του ο Σύλλογος Τριτέκνων Κυκλάδων “Ουσύρα”

Ευχές και συγκίνηση

Στο πλαίσιο μίας άκρως συγκινητικής εκδήλωσης βραβεύθηκαν τέσσερις μητέρες που απέκτησαν το τρίτο παιδί τους κατά το έτος 2013 από το Σύλλογο Τριτέκνων Κυκλάδων “Ουσύρα” το απόγευμα του Σαββάτου σε αίθουσα του Κολυμβητηρίου Σύρου, όπου τα μέλη πραγματοποίησαν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Των βραβεύσεων, προηγήθηκε θερμό καλωσόρισμα προς τους παριστάμενους το οποίο απηύθυνε η πρόεδρος του Συλλόγου, Θωμαής Παραβάλου, η οποία ταυτόχρονα πραγματοποίησε απολογισμό των δράσεων της προηγούμενης χρονιάς. Ανάμεσα σε άλλα, η κα Παραβάλου τόνισε ότι υπήρξε θετική εξέλιξη όσον αφορά στα μειωμένα ποσά εισιτηρίων που καταβάλλουν πλέον οι τρίτεκνες οικογένειες σε αρκετές μετακινήσεις πανελλαδικά, αναφέροντας ταυτόχρονα, πως ο αγώνας για καλύτερη αντιμετώπιση των εν λόγω οικογενειών από την πλευρά της Πολιτείας δε θα πάψει έως ότου ικανοποιηθούν πλήρως τα αιτήματά τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως, ολοκληρώνοντας την ομιλία της, έκανε λόγο για τη σημασία που διαδραματίζουν σε επίπεδο κοινωνίας οι γονείς που γεννούν τρία παιδιά αφού αποτελούν το σταθεροποιητή του πληθυσμού της χώρας.

Ετικέτες: