Η Σύρος στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης

Ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα στην “Αρχόντισσα των Κυκλάδων”, η οποία έχει εμπνεύσει και στιγματίσει πλειάδα δημιουργών που εξύμνησαν τις ομορφιές της μέσα από τα τραγούδια τους, θα παρουσιάσει σήμερα η εκπομπή “Εγώ, δεν έχω βγάλει...το ωδείο”, που επιμελείται και παρουσιάζει ο Θανάσης Γιώγλου στο Εθελοντικό Ραδιόφωνο του Δήμου Θεσσαλονίκης Fm 100,6.

Η αποψινή εκπομπή, που θα μεταδοθεί στις 21:00, ταξιδεύει μέχρι τη Σύρο, παρέα με τα πολυτραγουδισμένα κομμάτια που γράφτηκαν για το νησί. Καλεσμένος θα είναι ο Συριανός Γιάννης Άγας, ο οποίος θα συζητήσει με τον κ. Γιώγλου για το παρελθόν, το παρόν, αλλά και το μέλλον της Σύρου. Στην κουβέντα θα συμμετάσχει τηλεφωνικά και ο Γιώργος Νταλάρας, ένας καλλιτέχνης που αγάπησε και τραγούδησε τη Σύρο, την οποία ο ίδιος αποκαλεί “δεύτερη πατρίδα του”.

Σημειώνεται ότι η εκπομπή “Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο” μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 9 με 10 το βράδυ, από την συχνότητα Fm 100,6 του εθελοντικού ραδιοφώνου του Δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία έχει παραχωρηθεί σε φορείς, συλλόγους, δήμους, αλλά και ιδιώτες που προσφέρουν το μεράκι και τη γνώση τους αμισθί, φιλοδοξώντας να διαμορφώσουν ένα καλύτερο τοπίο στα ερτζιανά.

Ετικέτες: