Μουσική εκδήλωση του Αττικού Ωδείου Σύρου

Χριστούγεννα ήρθαν και πάλι

Ευχές αλλά και μηνύματα ελπίδας, αισιοδοξίας και αγάπης αντάλλαξαν χθες το πρωί οι μαθητές του Αττικού Ωδείου Σύρου.

Χριστούγεννα ήρθαν πάλι, στο αίθριο του Δημαρχιακού Μεγάρου, όπου γονείς και αμέτρητοι φίλοι του Ωδείου συγκεντρώθηκαν για να απολαύσουν γιορτινές μελωδίες από τα τμήματα του φλάουτου, της κιθάρας και του πιάνου, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους Σοφίας Σερέφογλου, Γιώργου Κριωνά, Στέλλας Γιαλόγλου και Βερονίκης Ρούσσου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το κοινό είχε τη δυνατότητα να αγοράσει χριστουγεννιάτικες κάρτες για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Η Ελπίδα».

«Με όχημα τη μουσική που κυριαρχεί αυτές τις γιορτινές ημέρες, ευχόμαστε όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι γερά και ευτυχισμένα» σημείωσε στην «Κοινή Γνώμη» η υπεύθυνη του Αττικού Ωδείου Σύρου Βερονίκη Ρούσσου, προσθέτοντας πως, εκδηλώσεις όπως αυτή, δίνουν την ευκαιρία τόσο στους μαθητές να παρουσιάσουν δείγμα της δουλειάς και του ταλέντου τους, όσο και στους γονείς να θαυμάσουν την πρόοδο των παιδιών τους.

«Αποφασίσαμε φέτος να πραγματοποιήσουμε τη γιορτή μας στο αίθριο του Δημαρχιακού Μεγάρου, καθώς αποτελεί ένα σημαντικό ιστορικό μνημείο, εφάμιλλο του ύφους, της κομψότητας και του επιπέδου της κλασικής μουσικής» τόνισε η κ. Ρούσσου.