Συνέντευξη Μάρθας Κουμπάρου στην "Κοινή Γνώμη"

"Καλημέρα" στη ζωή της Σύρου

Μάρθα Κουμπάρου

 Η Μάρθα Κουμπάρου, γνωστή από το ρόλο της "Ντέλας" στην επιτυχημένη σειρά του Νίκου Φώσκολου "Καλημέρα Ζωή" η οποία έμεινε στην ιστορία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης "άνοιξε" την καρδιά της στην "Κοινή Γνώμη" και μίλησε για τα 35 χρόνια λαμπρής παρουσίας της στην τηλεόραση και στο θέατρο.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη στροφή 180 μοιρών που έκανε μετά τη συνταξιοδότησή της και την καινούρια αρχή στη ζωή της, κατοικώντας πλέον μόνιμα στο νησί της Σύρου, μαζί με το σύζυγό της, π. Χριστοφόρο Παπανικολάου. 

“ Η ζωή έχει πόρτες. Κλείνεις τη μία και ανοίγεις μια άλλη” δηλώνει, τονίζοντας ότι έχει αφήσει για πάντα πίσω της το επάγγελμα της ηθοποιού. “Δε μου λείπει. Έκανα ό,τι ήθελα και μπορούσα. Αισθάνομαι χορτάτη" προσθέτει.

Όπως υπογραμμίζει, σημαντικό ρόλο στην απόφασή της να εγκατασταθεί στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων έπαιξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, κ. Δωρόθεος Β'. 

“Έχουμε έναν Δεσπότη τον οποίο εγώ προσωπικά υπεραγαπώ. Πρόκειται για έναν άνθρωπο καλό, πολιτισμένο, ήπιο και με χιούμορ, στον οποίο ακούμπησα επάνω" σημειώνει.