"Η αυλή των θαυμάτων" στο θέατρο "Απόλλων" Σύρου

  • Δευτέρα, 16 Αυγούστου, 2021 - 13:35

Ο Θεατρικός Πολιτιστικός Όμιλος Σύρου «ΑΠΟΛΛΩΝ» παρουσιάζει από το Σάββατο 21 Αυγούστου έως και την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021 το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Η Αυλή των Θαυμάτων» στο θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ, ώρα 21:00.

Γενική Είσοδος : 10 €

Η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Τρίτη 17/8/2021 από την Ticket Services στη σελίδα :

https://www.ticketservices.gr/event/i-avli-ton-thavmaton-syros/?lang=el

Επισημαίνουμε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα κράτησης και πώλησης εισιτηρίων από το Ταμείο του Θεάτρου.

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, η είσοδος στο θέατρο επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης

Η είσοδος γίνεται με τη χρήση μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την διάρκεια της παράστασης και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Την υποχρέωση προσκόμισης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης δεν υπέχουν οι ανήλικοι που δεν έχουν συμπληρώσει το δωδέκατο έτος της ηλικίας τους. Οι ανήλικοι που έχουν συμπληρώσει το δωδέκατο έτος της ηλικίας τους προσκομίζουν, εναλλακτικά προς το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, δήλωση self-test, στην οποία προβαίνει είτε οιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.

 

 

Ετικέτες: