Μαγική συνάντηση με δελφίνια ανοικτά της Σύρου

  • Πέμπτη, 7 Ιουνίου, 2018 - 14:01

Εντυπωσιακές εικόνες από τον μαγευτικό κόσμο της θάλασσας κατέγραψε Συριανός ψαράς, ο οποίος εν πλω, ανοικτά της Σύρου, συνάντησε δελφίνια, απαθανατίζοντας τον ιδιαίτερο “χορό” τους.

Απολαύστε ένα μοναδικό βίντεο με ξεχωριστές εικόνες από τη γαλήνη που προσφέρει άφθονα η θάλασσα σε όσους της λατρεύουν και την αγαπούν.

 

Πως να εξηγήσεις τη θάλασσα, σ' εκείνους που την κοιτάζουν και βλέπουν μόνο...νερό. Είναι απο τις στιγμές που νοιώθεις μια αγαλίαση για τα πάντα, την ομορφία, την κίνηση, τη χάρη, το φώς, την αλμύρα. Είναι απο εκείνες τις στιγμές που αδειάζεις αλλά νοιώθεις τόσο γεμάτος.... Επιστρέψαμε απο το ψάρεμα μας με μαγεμένο το μυαλό και γεμάτοι εμπειρίες. Πως να εξηγήσουμε τη γαλήνη....πως να περιγράψουμε αυτό που νοιώσαμε...η μεγαλύτερη μου έννοια ήταν αν η κάμερα είχε "γράψει" αυτό που βιώσαμε. Το πανέμορφα αυτά θηλαστικά μας προκάλεσαν θαυμασμό και δέος. Νοιώσαμε την απεραντοσύνη της φύσης σε τόσο μεγάλο βαθμό μέσα στο πέλαγος για πρώτη φορά, άλλα το μόνο σίγουρο είναι ότι είμασταν καλοδεχούμενοι στον κόσμο τους. "Αν στην επιστροφή βλέπαμε γοργόνα σε κάποιο βράχο δεν θα μου έκανε εντύπωση, είμασταν ήδη μαγεμένοι. Και όπως έχουμε ξαναπεί "δεν είναι μόνο το ψάρεμα...", η θάλασσα είναι η διέξοδος μας." #nousias #valentinos #dolphins #nature #sea #sealover #playwithdolphins #amazing #charmed #blessed #uncut

Δημοσιεύτηκε από George Nousias στις Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018

 

 

Ετικέτες: