Ποικιλία διαδρομών, συμμετοχές απ’ όλο τον κόσμο και ρεκόρ διαδρομής για τους νικητές των διαδρομών, στην κατηγορία των ανδρών

Με επιτυχία ο 5ος Αγώνας Υγείας Αντιπάρου

Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 ολοκληρώθηκε με επιτυχία  ο 5ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αντιπάρου 24,4 χλμ. που συνδιοργανώθηκε από τον πολιτιστικό σύλλογο «Αντίπαρος εν πλω», τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Αντιπάρου.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν 4 παράλληλες δράσεις (βασικό αγώνισμα 24,4 χιλιομέτρων, αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων, περιπατητική διαδρομή 10 χιλιομέτρων και παιδικός αγώνας fun race 2 χιλιόμετρα) με την συμμετοχή περισσότερων από 300 αθλητών. Αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή αθλητών από τον Καναδά, Αμερική, Πολωνία, Μαρόκο, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, Ελβετία, Γερμανία, Βέλγιο, Σουηδία, Ινδονήσια, Αγγλία και Ιρλανδία, που μαζί με τις ελληνικές συμμετοχές δημιούργησαν ένα ξεχωριστό κλίμα την ημέρα του αγώνα.

Tα 2 βασικά αγωνίσματα των 24,4 km και 10km ολοκληρώθηκαν με ρεκόρ διαδρομής από τους νικητές στην κατηγορία των ανδρών.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος «Αντίπαρος Εν Πλω», σημειώνει:

«Ευχαριστούμε θερμά, τους χορηγούς, τους υποστηρικτές, την τοπική κοινότητα  και την εξαιρετική εθελοντική ομάδα για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και ειδικά τους αθλητές που ταξίδεψαν από το εξωτερικό,  τους επισκέπτες και συνοδούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ελπίζουμε να τρέξουμε παρέα και στον 6ο Αγώνα Υγείας Αντιπάρου».