Σημαντικές νίκες του Αθλητικού Ομίλου Ερμούπολης

Σπουδαίο μπάσκετ

  • Δευτέρα, 13 Μαρτίου, 2017 - 12:50

Πολύ πλούσιο θέαμα χαρίζουν τα μικρά αγωνιστικά τμήματα του Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ , το οποίο συνδυάζεται και με νίκες. Την εβδομάδα που μας πέρασε το τμήμα του παιδικού αγωνίστηκε 2 φορές και πέτυχε 2 άνετες νίκες , με αντιπάλους τον Α.Ο. Άνδρου και τον ΑΡΗ Σύρου. Οι κοπέλες του Α.Ο. Ερμούπολης σε ένα συγκλονιστικό εκτός έδρας αγώνα που έδωσαν , επικράτησαν με έναν πόντο της ομάδας του ΤΑΚ Περιστεριώνα.

Οι παίδες της Συριανής ομάδας και στα δύο ματς που έδωσαν μπήκαν πολύ δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού και δεν έδωσαν περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τους. Πήραν διαφορά ασφαλείας από σχετικά νωρίς και αυτό έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή τους να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους όσους ήταν στην αποστολή , καθώς επίσης και να πειραματιστεί ενόψει final four.

Οι κορασίδες του Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ έδωσαν ένα καταπληκτικό αγώνα στο κατάμεστο γήπεδο της Τήνου και κέρδισαν στην τελευταία φάση του αγώνα την σκληροτράχηλη ομάδα του ΤΑΚ Περιστεριώνα. Με αυτή την νίκη έστειλαν το μήνυμα πως όποια ομάδα θέλει να πάρει τα σκήπτρα του πρωταθλητή , θα πρέπει να τις αντιμετωπίσει.  

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους αθλητές όλων των ομάδων που αγωνίστηκαν για την προσπάθεια τους και το πλούσιο θέαμα που χάρισαν!

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑ - Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: 39-40 ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Α.Ο. ΑΝΔΡΟΥ – Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: 38-73 ΠΑΙΔΩΝ

Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ: 111-25 ΠΑΙΔΩΝ