“2η Αλυσίδα Αγάπης και Αλληλεγγύης”

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η “2η Αλυσίδα Αγάπης και Αλληλεγγύης” στο δημοτικό γήπεδο της Ερμούπολης- ΕΠΣ Κυκλάδων. Μία εκδήλωση πολιτισμού και υγείας, όπου κύριος στόχος είναι η οικονομική ενίσχυση συλλόγων όπως: Καρκινοπαθών, Ρευματοπαθών, Νεφροπαθών, Αιμοδοσίας, Φίλων Νοσοκομείου Σύρου, Διαβητικών και παροχής Φροντίδας και κατ’ οίκον νοσηλείας. Αποκορύφωμα της μεγάλης αυτής γιορτής θα είναι η συναυλία που θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του Χρήστου Δάντη, Γιώργου Τεντζεράκη, Α.Ν.Α.Ν. και του καπετάν Ζαννίκου και του Γιάννη Σολάρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων

“Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων σας προσκαλεί στην “2η Αλυσίδα Αγάπης και Αλληλλεγγύης”.

Μία γιορτή Πολιτισμού και Υγείας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 στο γήπεδο ποδοσφαίρου Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων, στις 20:00.

Αποκορύφωμα της γιορτής θα είναι η συναυλία που θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή του Χρήστου Δάντη, του Γιώργου Τεντζεράκη, των Α.Ν.Α.Ν. και του καπετάν Ζανίκου και του Γιάννη Σολάρη.

Βασικός στόχος είναι η οικονομική ενίσχυση συλλόγων που έχουν σχέση με την υγεία όπως:

Σύλλογος Καρκινοπαθών

Σύλλογος Ρευματοπαθών

Σύλλογος Νεφροπαθών

Εθελοντική ΑιμοδοσίαςΣύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σύρου

Σύλλογος Διαβητικών

Σύλλογος παροχής Φροντίδας και κατ’ οίκον νοσηλείας Σύρου

(Γάντια μιας χρήσης (latex) large ¨η medium, Σύριγγες 10 και 5 cc, Hansaplast μικρά, μάσκες για προστασία από μολύνσεις, αντισηπτικά χεριών, ταινίες για μετρητές σακχάρου, πιεσόμετρα κλασσικού τύπου, αεροστρώματα με μηχανισμό για τους ασθενείς).