Ξεκίνησε η αντίστροφή μέτρηση για τη διεξαγωγή του αγώνα “Vari Run”

Η Σύρος τρέχει στην… Βάρη

Το νηπιαγωγείο Βάρης σε συνεργασία με τον Α.Π.Σ, τους Δρομείς Σύρου και τον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης διοργανώνει τον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου: VARI RUN” στο πλαίσιο του προγράμματος “Νοιάζομαι και δρω”.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 και ώρα 10:30 στην Παραλία της Βάρης.

Στο πλαίσιο του κοινωνικού μηνύματος του αγώνα, αντί συμμετοχής θα γίνει προσφορά και συλλογή τροφίμων για την ενίσχυση του Οίκου Ευγηρίας Άγιος Παντελεήμων, Γηροκομείο Σύρου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και καλό θα είναι όσοι λάβουν μέρος να προσφέρουν κάποια από τα αγαθά που διαθέτουν, ώστε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το κοινωνικό πρόσωπο της εκδήλωσης. Είναι σημαντικό για τους ανθρώπους που έχουν δουλέψει, μοχθήσει σε όλη τους τη ζωή να γνωρίζουν πως πάντα θα υπάρχει ένας… ώμος για να ακουμπήσουν  

Τέλος όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στον αγώνα, οι εγγραφές θα είναι ανοικτές έως και την Τετάρτη 3 Μαΐου. Η φόρμα εγγραφής βρίσκεται στην ηλεκτρονική σελίδα ων δρομέων. Από εκεί και πέρα όσοι θέλουν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 6939242433(Μανώλης Αργυρός) και 6937321657(Λουίζα Βαρθαλίτου).

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Οι διοργανωτές με ανακοίνωση που εξέδωσαν έκαναν γνωστό πως κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας από την περιοχή "Αχλάδι" έως και τον όρμο της Βάρης, από τις 11:00 έως και τις 12:00. Η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται από παράλληλες οδούς.

Η ανακοίνωση

"Ενημερώνουμε τους δημότες, τους κατοίκους, τους επισκέπτες του νησιού μας, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι λόγω της διεξαγωγής της αθλητικής εκδήλωσης με τον τίτλο "Vari Run" στην Βάρη Σύρου και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/97-α’ απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων:

• Απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση οχημάτων στην παραλιακή οδό από την περιοχή "Αχλάδι" μέχρι και τον Όρμο Βάρης, την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 και από ώρες 11:00 έως 12:00.   

• Η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται από παράλληλες οδούς"