Αίαντας Τήνου: «Συγχαρητήρια στους διοργανωτές»

Η διοίκηση του Αίαντα Τήνου, με ανακοίνωσή της, θέλησε να συγχαρεί τους διοργανωτές για την πετυχημένη αθλητική εκδήλωση «Δήλεια 2021». Να σημειώσουμε εδώ πως η ομάδα της Τήνου πήρε μέρος με αρκετούς μικρούς αθλητές οι οποίοι κατάφεραν να κερδίσουν πολλές εμπειρίες μέσα από τους αγώνες.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Αίαντα Τήνου

"Με τα «ΔΗΛΕΙΑ 2021» να ανήκουν στο κοντινό παρελθόν πλέον, ήρθε η ώρα για την γενική αποτίμηση του αγωνιστικού διήμερου.

Μετά την λήξη του αγώνα θεσμού των Κυκλάδων, πέρα από τις διακρίσεις, την εν γένει καλή εμφάνιση, τα μετάλλια και τις επιδόσεις, κυρίως επιστρέψαμε με ένα πλατύ χαμόγελο στην βάση μας.

Άλλη μια χρόνια δημιουργικότητας, υγείας και ευρωστίας, όσο μας επέτρεψαν οι συνθήκες. Πολεμήσαμε και εξελιχθήκαμε και εμείς και όλοι οι φίλοι μας και συναθλητές από τα αλλά σωματεία.
Αρκετοί οι νέοι φέτος στην ομάδα και διψούσαν για τα πάντα.

Οι παλιοί ήξεραν καλά τι να περιμένουν και το περίμεναν πως και πως.

Οι νέοι μας πλέον έμαθαν και εφεξής θα το περιμένουν και αυτοί με ανυπομονησία.

Όλο και πιο δυνατές οι συμμετοχές, όλο και πιο πολλοί οι νέοι που δίδαξαν αγωνιστικότητα, ήθος και άμιλλα από όλα τα μετέχοντα σωματεία.

Και εμείς, όλοι οι υπόλοιποι, από την πλευρά μας, εκείνη του προπονητή/συνοδού/γονέα/φίλου, παρακολουθούσαμε με έκδηλη περηφάνια στο βλέμμα, αλλά όχι στον λόγο, αυτήν την υπέροχη γιορτή του αθλητισμού.

Το μπράβο για την εξαίρετη διοργάνωση φαντάζει λίγο.

Μπράβο αρχικά στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και το προεδρείο και τεχνικό επιτελείο αυτής Δημήτρη Παππά, Πέτρο Σιδερή και Καλλιόπη Δακτυλίδη και δευτερευόντως σε όλα τα σωματεία και τους μετέχοντες αθλητές.

Σφίξαμε τα χέρια, χαιρετηθήκαμε εγκάρδια και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για του χρόνου, που θα αφήσουμε για άλλη μια χρόνια τις καλύτερες των εντυπώσεων ο ένας στον άλλον".

Ετικέτες: