Έκοψαν την πίτα τους οι διαιτητές μπάσκετ της Θήρας

Οι διαιτητές μπάσκετ της Σαντορίνης σε μία ζεστή ατμόσφαιρα έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, κι αυτό έγινε καθώς δεν υπήρχε η δυνατότητα να συγκεντρωθούν όλοι οι ρέφερι των Κυκλάδων μαζί, αφού είναι δύσκολη η επικοινωνία των νησιών μεταξύ τους.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο πως ο σύνδεσμος των διαιτητών των Κυκλάδων αριθμοί 18 μέλη. Είναι πιθανό τις επόμενες ημέρες ο Σύνδεσμος των διαιτητών Κυκλάδων να κόψει την πίτα του, παρουσία περισσοτέρων ρέφερι. Ο Σύνδεσμος των Κυκλάδων έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά τα τελευταία χρόνια κι αυτό αποδεικνύεται από τις επιτυχίες που έχουν γνωρίσει οι διαιτητές, αφού ήδη τέσσερις έχουν αξιολογηθεί και σφυρίζουν σε Εθνικές κατηγορίες, ενώ φέτος αναμένεται να αξιολογηθούν άλλοι τόσοι.

Οι διαιτητές έχουν κάνει βήματα προόδου, αφού ανά τακτά χρονικά περιθώρια πραγματοποιούνται συναντήσεις, όπου αναλύουν τους αγώνες που έχουν σφυρίξει, βλέπουν αν υπάρχουν λάθη ώστε το επόμενο παιχνίδι να αποφευχθούν. Αυτές οι συναντήσεις ακόμη αποκοπούν στην περαιτέρω εξέλιξη και βελτίωσή τους.