Η ομάδα της Σύρου επικράτησε στην Τήνο με 42-47 του Περιστεριώνα

Νίκη… ουσίας από την Ερμούπολη

  • Δευτέρα, 24 Απριλίου, 2017 - 06:12
  • /   Eνημέρωση: 24 Απρ. 2017 - 16:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Δύσκολη εκτός έδρα νίκη κατάφεραν και πήραν οι άντρες του Α.Ο. Ερμούπολης, απέναντι στην ομάδα του ΤΑΚ Περιστεριώνα με σκορ 42-47. Μετά την ανάπαυλα για τις εορτές του Πάσχα, όλοι ήξεραν πως έπρεπε να ξεκινήσουν με το δεξί στις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

  Και τι καλύτερο από την νίκη σε μια δύσκολη έδρα, όπως αυτή του ΤΑΚ Περιστεριώνα. Οι Συριανοί παίκτες μπήκαν πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και σε συνδυασμό με την πιεστική τους άμυνα σε όλο το πρώτο δεκάλεπτο κατάφεραν να πάρουν ένα σημαντικό προβάδισμα. Η πρώτη περίοδο έκλεισε με 9-16 υπέρ του Α.Ο. Ερμούπολής, δείχνοντας ταυτόχρονα και τις προθέσεις των παικτών του Ανδρέα Μαύρου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες ήταν άστοχες καθώς επηρεάστηκαν από την ενέργεια που έδιναν στην άμυνα. Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφερε τους Συριανούς μπροστά στο σκορ με διαφορά δεκατεσσάρων πόντων (13-27). Το τρίτο δεκάλεπτο δεν έφερε καμία ανατροπή στο σκορ καθώς οι δύο ομάδες ήταν σχεδόν ισοδύναμες (26-39). Στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ και έπαιξαν καλή άμυνα, δυσκολεύοντας τους Συριανούς. Οι Τηνιακοί έφτασαν πολύ κοντά στο σκορ, όμως η Ερμούπολη κατάφερε να κρατήσει τη νίκη, παίζοντας στο τέλος με τον χρόνο.

Το «δίποντο» και η καλή εμφάνιση δίνει νέο τόνο αισιοδοξίας στους Συριανούς, μιας και ακόμη υπάρχουν ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις.

ΤΑΚ Περιστεριώνας – Α.Ο. Ερμούπολης 42-47

Δεκάλεπτα: Α (6-19), Β (7-8), Γ (13- 12), Δ (16-8)

Τ.Α.Κ. Περιστεριώνας (Βιδάλης Α.): Ρουγγέρης Α.2, Γιαβρελίδης Α.3(1), Οικονομίδης Κ.9(1), Ξενόπουλος Α.4, Παγάνης Ι., Στρούμπος Δ., Σιώτης Π.20(2), Βιδάλης Π.,Διακογιάννης Π.2, Ξενόπουλος Ι., Τσακίρης Ν.2, Τσικού- ρας.-Πούλιος Ε.

Α.Ο. Ερμούπολης (Μαύρος Α.): Τάκος Δ.3(1), Σαβρακίδης Β.2, Παρ- μαξίδης Ν.6(2), Γαβιώτης Η.10(2), Τζώρτζης Σ.3(1), Καραμολέγκος Λ. 13(3), Φρέρης Ι.2, Χατζηαναγνώστου Σ., Νικολακόπουλος Α., Αληφραγκής Θ., Αληφραγκής Δ.8, Γάδ Υ.