Ο “Αίαντας” επικράτησε με 5-0 στα Μάρμαρα του τοπικού Αστέρα

Πιο κοντά στα μπαράζ οι νέοι Ολυμπιακού

Οι νέοι Ολυμπιακού πέρασαν εύκολα από τα Μάρμαρα όπου επικράτησε με 5-0 του τοπικού Αστέρα και βρίσκονται πλέον πάρα πολύ κοντά στα μπαράζ του πρωταθλήματος. Οι Συριανοί θέλουν μόνον έναν βαθμό απέναντι στον Πανσιφναϊκό στη Σίφνο, ώστε να σφραγίσουν και τυπικά την είσοδό τους, στην τελική φάση, όπου από εκεί θα έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν τον τίτλου του πρωταθλητή.

Η ομάδα του Μάκη Πούλου επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις (έπειτα την κακή με τον Παμμηλιακό) και πλέον βλέπει με καλύτερο μάτι τη συνέχεια του πρωταθλήματος, εκεί δηλαδή που θα αναμετρηθεί με τον Α.Ο. Μυκόνου, τον Παμμηλιακό και τον Πανθηραϊκό.

Το σκορ άνοιξε στο 17' με την κεφαλιά του Μουράι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Τέσσερα αργότερα ο Ρούπας στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 35' ο Μπαλόπιτας με πλασέ, έπειτα την υποδειγματική αντεπίθεση από πλευράς φιλοξενουμένων έκανε ο σκορ 3-0. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν το σκορ στο 43' με τον Ρούσσο, όμως ο παίκτης του Αστέρα δεν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο Συριανός ήταν εκτός εστίας, αφού “πέταξε” την μπάλα άουτ. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ να είναι στο 3-0 και οι νέοι Ολυμπιακού είχαν ένα σαφές προβάδισμα για τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, χάνοντας ακόμη μια ευκαιρία να μειώσουν το σκορ στο 55' με τον Ζούμη, όμως, ο Συριανός αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του.

Ο Μπαλόπιτας στο 70' σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και τέταρτο για την ομάδα του.

Στο 85' ο Μανουδάκης διαμόρφωσε το τελικό 5-0 έπειτα από ατομική ενέργεια.

Αστέρας Μαρμάρων (Σαμιος Χ.): Πούλιος, Ρούπας, Αλπράντης, Κρητικός, Παπαδόπουλος, Ζουμής, Ρούσσος Β., Βιτζηλαίος, Κορρές, Καρανίκης, Κληρονόμος.

Νέοι Ολυμπιακού Σύρου (Πούλος): Συριανός, Μελισσάκης (46'Ρούσσος Κ.), Τσιριγώτης, Παπαδάκης (78' Σπανός), Μουράι, Καράβας, Μπαλόπιτας,, Λούσας (46' Συμιγδαλάς),Σαγγινέτος, Μανουδάκης, Ξυγκάκης.