Τέλος στα σενάρια έβαλε ο Πάγος

Ο Γιάννης Χούρος υπήρξε στόχος του Α.Ο. Σύρου, όμως ο Πάγος με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε έβαλε τέλος στα σενάρια μεταγραφής.

Η ανακοίνωση του Πάγου αναφέρει τα εξής:

“Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να διαψεύσουμε τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στον τοπικό τύπο, σχετικά με επίσημη πρόταση που έχουμε δεχθεί για συγκεκριμένο παίχτη της ομάδας μας.

Στην ομάδα μας δεν έχει φτάσει καμία επίσημη πρόταση για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, αλλά και για κανένα άλλο παίκτη της ομάδας μας.

Πρόθεση και σκοπός της ομάδας μας είναι να μην παραχωρηθεί κανένας ποδοσφαιριστής, και η ομάδας μας την επόμενη σεζόν να ενισχυθεί, και να παρουσιάσει ένα καλύτερο από φέτος αγωνιστικό πρόσωπο, διεκδικώντας με αξιώσεις την πρωτιά”.

Ο Α.Ο. Σύρου επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον

Σειρά είχε ο Α.Ο. Σύρου να βγάλει ανακοίνωση για το θέμα του Χούρου, αλλά και να καυτηρίασει κάποια σχόλια που έγιναν από κάποια μέσα.

Η ανακοίνωση – απάντηση του Α.Ο. Σύρου είναι μεγάλη και για το λόγω αυτόν θα αναφέρουμε μόνο όσα αφορούν την περίπτωση του μέσου ποδοσφαιριστή.

“Αναγκαστήκαμε να εκδώσουμε την παρακάτω ανακοίνωση για να διευκρινίσουμε ποια είναι η αλήθεια όσον αφορά τα περί μεταγραφικής πρότασης στον Χούρο Ιωάννη από την ομάδα μας , αλλά και για τα όσα πικρόχολα και κακόβουλα δημοσιεύματα είδαν το φώς της δημοσιότητας έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Α)Υπόθεση Χούρου Ιωάννη.

1) Δεν υπήρξε ποτέ, ούτε θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα με το φιλικό σωματείο του “Α.Ο. Πάγου” και με τους διοικούντες του και οι σχέσεις μας θα συνεχίσουν να είναι οι ίδιες φιλικές, παρά την αρνητική τους απάντηση.

2) Η εκδήλωση της πρόθεσης περί απόκτησης του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή εκδηλώθηκε προφορικώς από τον Πρόεδρο μας κ. Φώσκολο Γεώργιο παρουσία και του Προεδρεύοντος Αντιπροέδρου Πέτρου Ραουζαίου στον Γεν. Αρχηγό της ομάδας του Α.Ο. Πάγου κ. Λουκή Νικόλαο και ουδέποτε εγγράφως όπως πολύ σωστά αναφέρεται στην ανακοίνωσή της ομάδας του Α.Ο. Πάγου.

3) Με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Χούρο, απλώς κάναμε μια ολιγόλεπτη συζήτηση, αφού πρώτα ήταν ενήμερος ο Γεν. Αρχηγός της ομάδας του Πάγου κ. Λουκής Νικόλαος.

3) Ο εν' λόγω ποδοσφαιριστής, απλά είναι μία από τις πολλές μεταγραφικές περιπτώσεις που εξετάζονται από την επιτροπή μεταγραφών του Α.Ο. Σύρου, προκειμένου η ομάδα μας να ενισχυθεί το προσεχές μεταγραφικό διάστημα”.