Πάγος και Α.Π. Σύρος 2002 βρήκαν την “χρυσή” τομή και ξεκινούν συνεργασία...

Για το καλό του ποδοσφαίρου

Οι Συζητήσεις μεταξύ του Πάγου και της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σύρος 2002 είχαν αίσιο τέλος, καθώς όπως έγινε γνωστό με κοινή ανακοίνωση τα βρήκαν μεταξύ τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα συνεργαστούν. Η συνεργασία των δύο αυτών πλευρών μόνο καλό έχει να αποφέρει στο Συριανό ποδόσφαιρο, αφού είναι καλό τα σωματεία, οι ακαδημίες και όλοι οι παράγοντες να “προχωρούν” μαζί. Έτσι, οι δύο ομάδες σύμφωνα και με τα όσα αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, ξεκινούν τη συνεργασία αυτή με την μετακίνηση αθλητών, όπου στόχο θα έχει την όσο τον δυνατόν καλύτερη εξέλιξη των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά οι ανακοίνωση του Πάγου και της Α.Π. Σύρος 2002

“Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα συζητήσεων και διαβουλεύσεων μεταξύ των δύο Διοικητικών Συμβουλίων, με σκοπό να πετύχουμε την απόλυτη συμφωνία των δύο μερών και τον καλύτερο σχεδιασμό ενός πιλοτικού προγράμματος συνεργασίας μεταξύ ενός ποδοσφαιρικού ομίλου και μίας ακαδημίας ποδοσφαίρου, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας μεταξύ των ομάδων μας. Κάτι το οποίο δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία του Συριανού ποδοσφαίρου.

Η συνεργασία αυτή αφορά την μετακίνηση αθλητών μεταξύ των ομάδων μας, με στόχο την καλύτερη εξέλιξη των παιδιών, την ενδυνάμωση των τμημάτων υποδομής και του ανδρικού τμήματος για την δημιουργία ανταγωνιστικών ομάδων με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία στα τοπικά πρωταθλήματα, υπό την επίβλεψη μίας ομάδας προπονητών η οποία θα αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές με τους αντίστοιχους βοηθούς”.

Τέλος για τον σκοπό αυτόν, την Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στις 21:00 στο ξενοδοχείο “Νησάκι”.